Sütçü Kenan, ünlüleri ağırlamaya devam ediyor

Van'ın en meşhur kahvaltı mekanı Sütçü Kenan, Türkiye'nin sanat dünyasına mal olmuş isimleri ağırlamaya devam ediyor. Söz konusu kahvaltı salonu en son Türk Halk Müziği’nin başarılı ses ve söz sanatçısı olan Erdal Erzincan'ı konuk etti.

Sütçü Kenan, ünlüleri ağırlamaya devam ediyor

         TRT ekranlarında söylediği türküler ile adını sanat dünyasına yazdıran, daha sonra yaptığı türkü çalışmaları ile ününe ün katan Erzincanlı Saz Sanatçısı Erdal Erzincan, dün Sütçü Kenan'ın konuğuydu.
Özel bir programa katılmak için Van'a gelen ünlü saz sanatçısı, program öncesi meşhur Van kahvaltısından tattı.
Van Kahvaltısını çok beğendiğini, yapılan Guiness rekor denemesini de isabetli bir çalışma bulun saz sanatçısı Erzincanlı, kahvaltının mükemmelliğinden söz etti.
Kendisine gösterilen ilgi, alaka ve hizmetlerinden ötürü Sütçü Kenan'a teşekkürlerini dile getiren Erzincanlı, hayırlı ve bol kazançlı işler diledi.
    Dünya sanatına mal olmuş, kültürünü, geleneğini, acıyı ve tatlıyı söze döken, saza vuran ve dilden dile dolaşmasına vesilen olan sanatçıları her zaman şükranla yad ettiklerini belirten Sütçü Kenan ise, Erdal Erzincanlı gibi topluma mal olmuş değerleri Van'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.
   Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu olarak hizmet şiarını en öncelikli prensipleri arasında tuttuklarını belirten Sütçü Kenan, meşhur Van kahvaltısını en iyi şekilde sunmak, gelen misafirleri memnun etmek, bir nevi Van'ın tanıtımına katkı sunmanın sevincini ve hazzını yaşadıklarını ifade etti.
   Ünlü isimlerin, şahsiyetlerin mekanlarını tercih etmelerinin gurur verici bir tablo olduğunu kaydeden Sütçü Kenan, Van için bir katma değer olan kahvaltının, öneminin bilinmesi gerektiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER