Başkale'de yeni banka ATM'si…

Denizbank yetkilileri Aytaç Saatçioğlu ve Mehmet Dinçsoy, Başkale ilçesinde banka ATM’sinin hizmete girmesi için çalışmaları başladığını belirtti.

Başkale'de yeni banka ATM'si…

   Amaçlarının ilçedeki tarımsal faaliyetleri desteklemek olduğunu belirten banka yetkilileri ilçedeki müşterilerinin mağdur olmaması için bir ATM açmayı planladıklarını söyledi.

   Konu ile ilgili memnuniyetini dile getiren Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi Aşkan, bir süreden beri devam eden çalışmalarda son hazırlıkların yapıldığını belirtti.

   Başkaleli esnaflarla yenilen yemekte S.S 34 Nolu Minibüsçüler kooperatif başkanı Kerem Karaman elçede Ziraat Bankasında yaşanan sıkıntının asgariye indirilmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını ve sorunları büyük ölçüde giderildiğini kaydetti.

   Ziraat Odası Başkanı Rahmi Aşkan ise ilçeye en azından bir ATM bile bırakılsa büyük ölçüde sıkıntıların giderileceğini dile getirerek, ilçede tek bankanın bulunması ile alakalı yaşanan sıkıntılarla yakından ilgilendiklerini ve olumlu sonuçlar aldıklarını dile getirdi.

   Denizbank’ın Başkale ilçesinde şube açmak için çalışmalarına başladığını ve önümüzdeki günlerde hizmete başlayacağını kaydeden Rahmi Aşkan, “Başkale ilçesinde şube açmak için büyük bir sorumluluk alan ve fedakârlık örneği gösteren Denizbank’ın şube müdürü Aytaç Saatçioğlu, bölge koordinatörü Mehmet Dinçsoy’a teşekkür ederim” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER