Spor kulüplerinden Van'a geçmiş olsun mesajı

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra bir çok futbol kulübü Van'ın Muradiye ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından geçmiş olsun mesajları yayınladı.

Spor kulüplerinden Van'a geçmiş olsun mesajı

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yanı sıra, diğer futbol takımları yayımladıkları mesajlarında, Van'a geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Galatasaray Futbol Kulübü, yayımladığı mesajında, "Van'ın Muradiye ilçesinde meydana gelen, çevre illerde de hissedilen depremin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor; sarsıntıdan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, "Van'da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dileklerinde bulundu.

Beşiktaş Futbol Kulübü ise, "Van'ın Muradiye ilçesinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını diliyor; depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" mesajını yayınladı.

Trabzonspor yayımladığı mesajında, "Van'ın Muradiye ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal kaybı olmamasını diliyor, depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Diğer futbol kulüpleri de yayımladıkları mesajda Van'a geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29