Şeylan'dan şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar…

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, şehit yakınlarını, gazileri ve ilçede bulunan depremzede misafirleri, iftarda ağırladı.

Şeylan'dan şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar…

Düzenlenen iftar programına; İlçe Kaymakamı Sercan Sakarya, eşi Duygu Sakarya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, İlçe Emniyet Amiri Emre Altuntop, şehit yakınları, gaziler ve Kahramanmaraş depreminden etkilenip ilçede misafir edilen depremzede aileler katıldı. 

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Kaymakam Sercan Sakarya ile birlikte programa katılan tüm misafirlerin masalarını ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

Okunan ezan ile birlikte oruçlar açılırken, şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programında konuşan Başkan Şeylan, "Rahmet ve bereket dolu bu ayda en büyük dileğimiz; birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içinde olmamızdır. Çatak Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da şehit yakınlarımızın, gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu mübarek Ramazan ayında Tüm şehitlerimizi bir kez daha anıyor, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Hepimize huzur ve bereket dolu bir ramazan diliyor, geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şehit aileleri ve gaziler, programdan dolayı Başkan Şeylan'a teşekkür etti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NECAT TEYFUN

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2023, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER