Şevgin, Vanspor'un galibiyet sevincine ortak oldu

Vanspor'un evinde konuk ettiği ve 2-0 mağlup ettiği Fethiyespor maçında, protokol tribününde yerini alan İş İnsanı Celal Şevgin, galibiyet sevincine ortak oldu. Şevgin, başarılarının devamı için Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Feyat Kıyak'ı tebrik ederek, 'Bereket Duası' tablosunu takdim etti.

Şevgin, Vanspor'un galibiyet sevincine ortak oldu

TFF 2.Lig Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor Pazar günü evinde Fethiyespor'u konuk etti. Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 14:00 da başlayan maçı güneşli havayı da fırsat bulan çok sayıda seyirci izledi.

Vanspor -Fethiyespor ilk yarısı 0-0 tamamladı. İkinci yarıda ise Vanspor, taraftarların ve protokolde maçı izlemeye gelenlerin yüksek tezahüratlarıyla hırslanarak üst üste bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup etti. 

Tuşba Belediye Başkanı ile birlikte maçı izleyen Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Celal Şevgin, Vanspor'un galibiyet sevincini ayakta alkışladı. Karşılaşmayı 2-0 kazanan Vanspor oyuncuları, galibiyet sevincini taraftarlarla beraber yaşadı.

İş İnsanı Celal Şevgin, yaptığı açıklamada, Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak'a başarılar diledi. Şevgin, galibiyetlerin devamı için Başkan Kıyak'a maç sonrası 'Bereket Duası' tablosunu taktim etti.

Kendilerini yalnız bırakmayarak desteklerini hep gördüğünü belirten Kıyak, bu jestinden dolayı Şevgin'e teşekkür etti.

Daha sonra TRT Kurdi'ye konuşan İş İnsanı Celal Şevgin, "Vanspor'un galibiyetine çok sevindik. İnşallah maçlar hep galibiyetle biter. Futbolcular çok iyi oynadı. Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak ve yönetimi emin adımlarla ilerliyor kendilerini kutluyor başarılar diliyorum. Bizlerde İş İnsanı olarak maddi manevi Vanspor'un yanında olacağız. Hep moral vereceğiz" dedi.

Şevgin, iş insanı camiasından Vanspor'u yalnız bırakmaması maddi ve manevi destek vermesini istedi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2023, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER