Şerif Doğan yeniden Vanspor'da

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, son olarak Diyarbekirspor forması giyen eski futbolcusu Şerif Doğan'ı da kadrosuna kattı.

Şerif Doğan yeniden Vanspor'da

Vanspor, ikinci devre transfer çalışmaları kapsamında daha önce görüşme gerçekleştirdiği eski futbolcusu Şerif Doğan'ı 1,5 yıllığına kadrosunu kattığını duyurdu.

Daha önce Altınordu forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Oymak, Amed Spor Kulübü'nden Tayyip Kanarya, Tarsus İdman Yurdu'ndan kaleci Barış Türkmen, Uşakspor'dan Onucan Güler ve Sarıyer forması giyen eski futbolcusu Nuri Terliksiz'i kadrosuna katan Van temsilcisi, son olarak Diyarbekirspor forması giyen eski futbolcusu Şerif Doğan'ı da kadrosuna kattı.

Ligin ikinci devresine Pazarspor galibiyetiyle başlayan ve liderle arasındaki puan farkını 6'ya düşüren Vanspor, bir yandan da eksik bölgelerine takviyeler yapmaya devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda, Altınordu forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Oymak, Amed Spor Kulübü'nde top koşturan santrafor oyuncusu Tayyib Kanarya, Tarsus İdman Yurdu'ndan kaleci Barış Türkmen, Uşakspor forması giyen Onurcan Güler, Sarıyer forması giyen Nuri Terliksiz'in ardından Şerif Doğan'a imzayı attırdı.

Ligin ikinci devresi öncesi Batuhan Karadeniz, Yaser Hacımustafaoğlu, Onur Tekin, Alihan Kubalas  ve Muhsin Yıldırım ile yollarını ayıran, Furkan İnce'yi ise Edirnespor'a kiralayan Van temsilcisi, eksik mevkilerine transfer yapmak için birçok futbolcu ile görüşmelerini sürdürüyor.

Dış transferde Emre Oymak, Tayyip Kanarya, Barış Türkmen, Onurcan Güler, Nuri Terliksiz ve Şerif Doğan'ı kadrosuna katan Vanspor, altyapı U19 takımından Servet Aslan ve Baran Durak'la da devre arası kampında profesyonel sözleşme imzaladı.

ŞERİF DOĞAN KİMDİR?

1995 yılında Mardin'de dünyaya gelen Şerif Doğan, daha önce Akdeniz Belediye, Manavgatspor, Erzin Belediye, Van Büyükşehir Belediyespor, Vanspor FK, Amed Spor kulübü, Kırşehir Belediye, Şanlıurfaspor ve Diyarbekirspor formaları giydi.

Son olarak 2019-2020 futbol sezonunda da Vanspor forması giyen Şerif Doğan, 2022-2023 futbol sezonun ilk devresinde ise Diyarbekirspor forması giydi. Ligin ilk devresinde Diyarbekirspor formasıyla 15 maça çıkan Şerif Doğan, bin 119 dakikada sahada kalırken, 2 asist katmasında bulundu.

Kariyerinde 200 resmi maça çıkan Şerif Doğan, 7 gol atıp, 3 asist katkısında bulunurken, çıktığı maçlarda 38 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

Şerif Doğan kariyerinde 14 bin 137 dakika sahada kalmayı başardı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2023, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER