Sedat Anar Van’da sevenleriyle buluştu

Tasavvuf müziğinin önemli değerlerinden Türk santur sanatçısı Sedat Anar Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına düzenlenen konserde sahne aldı.

Sedat Anar Van’da sevenleriyle buluştu

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi kentin kültür-sanat hayatına katkıda bulunmak için düzenlemiş olduğu ücretsiz programlar devam ediyor. Her ay bir biriden güzel etkinlikler düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda tasavvuf müziğinin önemli değerlerinden Türk santur sanatçısı Sedat Anar’ı sevenleriyle buluşturdu.

Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına düzenlenen Mezopotamya Şarkıları adlı program ile sevenlerinin karşısına çıkan Sedat Anar, bir birinden güzel eserlerini seslendirerek konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Konsere katılanlar çok iyi vakit geçirdiklerini söyleyerek etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Gecede Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu tarafından Anar ve ekibine katılımından dolayı çiçek takdim edildi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2023, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER