Şair, yazar ve sanatçılar gençlerle buluşacak

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı’nın himayelerinde başlatılan Akademi Van Projesi ünlü ressam, şair, yazar ve sanatçıları gençlerle buluşturacak.

Şair, yazar ve sanatçılar gençlerle buluşacak

Çocuk ve gençlerin sanatsal, kültürel ve sportif yönlerinin gelişimi için birçok yeni projeyi kentte hayata geçiren Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı yepyeni bir çalışmayı daha hayata geçiriyor.

12 Ekim 2022, 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında 16 yazar, şair, ressam, oyuncu, yönetmen, akademisyen, müzisyen, karikatürist söyleşilerde gençlerle bir araya gelerek tecrübe ve bilgilerini aktaracak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Gençlerin ufuk ve vizyonlarının genişlemesini ve sanat yönlerinin ve bakış açılarının ön plana çıkması içinde usta isimler tarafından 400 öğrenciye yazarlık, güzel sanatlar, sinema mekteplerinde eğitim verilecek. Projenin açılış programı ise 12 Ekim Çarşamba günü saat 16:00’da Edremit İlçesi Uygulama Otelinde Şair Nurullah Genç’in Medeniyetler Söyleşisi ile start alacak" denildi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2022, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER