Sağlık İş heyetinden, Rektör Şevli’ye ziyaret…

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası (Sağlık-İş) Genel Başkan Yardımcısı Osman Çavuş ve Genel Sekreteri Doğan Alıç ile beraberindeki heyet, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli’yi makamında ziyaret etti.

Sağlık İş heyetinden, Rektör Şevli’ye ziyaret…

    Sağlık-İş Sendikası yetkilileri, söz konusu ziyarette; sağlık ve sosyal hizmetler iş kolunda çalışanların sorunları ve talepleri ile ilgili Rektör Şevli’ye bilgi verdi.

   Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin, işçilerin hak ve menfaatlerini önemseyen bir kurum olduğunu belirten Rektör Şevli, sağlık sektöründe yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında üniversite olarak işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

   Genel Başkan Yardımcısı Osman Çavuş, üniversitenin çalışanlarının sosyal, ekonomik ve özlük haklarını iyileştirme konusunda gösterdikleri bu hassasiyetten dolayı Rektör Şevli’ye teşekkür etti. Rektör Şevli de Sağlık-İş yetkililerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

   Ziyaret esnasında, Sağlık-İş Genel Sekreteri Doğan Alıç ve Genel Başkan Yardımcısı Osman Çavuş’un yanı sıra Sağlık-iş Van İl Şube Başkanı Hikmet Yöntem ile Edremit İlçe Başkanı Murat Sürme, Tuşba İlçe Başkanı Bekir Oflas ve Van YYÜ Dursun Odabaş Sağlık-İş Temsilcisi Taner Tuci de hazır bulundu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2022, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER