Saadet Partisi Bahçesaray kongresini gerçekleştirdi

Saadet Partisi Bahçesaray İlçe Başkanlığı olağan kongresi parti üyelerinin ve ilçe halkının katılımıyla yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimde, Mehmet Şirin Yaba ilçe başkanlığı görevine seçildi.  

Saadet Partisi Bahçesaray kongresini gerçekleştirdi

Divan Başkanlığını Saadet Partisi Yüksek istişare Kurulu Üyesi ve eski Van Milletvekili Fethullah Erbaş’ın yaptığı kongrede, divan üyeliklerini Edremit İlçe Başkanı İdris Aksona ve İl Müfettişi Mustafa Terim yaptı.

Kongre öncesi Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan, İl heyeti ve ilçe yöneticileri ile Bahçesaray Ulu Camii de Cuma namazının ardından Bahçesaray halkı ile çay bahçesinde samimi bir ortamda muhabbet etti.

Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçime tek aday olarak katılan Mehmet Şirin Yaba Bahçesaray ilçe başkanlığı görevine seçildi.

“İLÇEMİZ İÇİN YENİ BİR SAYFA AÇILMIŞTIR”

Kongre sonunda konuşan Yaba, “İlçemiz için yeni bir sayfa açılmıştır. Bir kesimin elinde bulanan ilçe kaynaklarını kazandığımız zaman tüm ilçe vatandaşlarımız ile eşit, adil ve şeffaf bir şekilde paylaşacağız. Artık ilçe olarak üçüncü dünya ülkesi şehirlerini andıran Bahçesaray’ımızı liyakatli yöneticilerimiz ile hizmet noktasında dünya standartlarını yakalayacağız. Halkımız bunu hak ediyor. Bize yoğun ilgi gösteren ilçe halkımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ehdünur tunç
Ehdünur tunç - 1 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun Bahçesaray halkına

SIRADAKİ HABER