Rektör Şevli öğrencilerle iftarda bir araya geldi

Van Yüzücün Yıl Üniversitesi öğrencileri iftar yemeği programında bir araya geldi. Programa, Özalp Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF'24) etkinliklerinde görev alan öğrenciler ve DAKAF'24 dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda ödül alan öğrenciler olmak üzere yoğun katılım gerçekleşti.

Rektör Şevli öğrencilerle iftarda bir araya geldi

Çok sayıda davetlinin katıldığı iftar yemeğinde, iftarı öğrencilerle yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Yüce Allah'tan, Ramazan-ı Şerif'e kavuşturduğu gibi sağlık ve afiyetle bayrama da eriştirmesini diledi.

Rektör Şevli konuşmasında, Özalp Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrenciler ve 03-04 Ocak Doğu Anadolu Kariyer Fuarında görev almış öğrencilerle buluşmaya vesile olan iftar soframıza katkı sunan Vanlı İşadamı, İstanbul Ticaret Odası Gümrük Müşavirliği Meslek Komite Başkanı Nizamettin Ağar'a katılımları ve öğrencilerine destekleri için teşekkür etti.

Birlik beraberlik duygularının ve Ramazan ayının güzelliğini hissettikleri güzel bir iftar yemeği programı olduğunu aktaran Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli, bu vesileyle herkesin Ramazan ayının mübarek olmasını diledi.

Duygu ve düşüncelerini dile getiren İstanbul Ticaret Odası Gümrük Müşavirliği Meslek Komite Başkanı Nizamettin Ağar ise Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri ile birlikte iftarda bir araya geldikleri için çok mutlu olduğunu ifade ederek İstanbul'da da üniversite okuyan Vanlı öğrenciler için bu tür buluşmaları tertiplediklerini ve öğrencilere destek olmaya çalıştıklarını belirtti. Ağar, bu mübarek Ramazan gününde iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayri ile SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya da programla ilgili duygu ve düşüncelerini kısaca belirterek manevi atmosferi yüksek bu önemli günlerde en çok idrak edilen duygunun insanların birbirine verdiği değer olduğunu vurguladılar.

Daha sonra Rektör Şevli, Nizamettin Ağar, Özalp Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özlem Orunç Kılınç ve beraberindekiler masaları dolaşarak öğrencilerle sohbet gerçekleştirdiler.

İftar yemeği programına Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ve Eşi Duygu Şevli, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Kayri,  Prof. Dr. Cemil Göya, İstanbul Ticaret Odası Gümrük Müşavirliği Meslek Komite Başkanı Nizamettin Ağar, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, Genel Sekreter Yardımcıları Muzaffer Otacı ve Cesim Aladağ, Özalp Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Özlem Orunç Kılınç, Özalp Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ekibi ile birlikte çok sayıda öğrenci katıldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2024, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER