PFDK'dan, Vanspor'a para cezası…

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Vanspor'a, taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 16 bin TL para cezası verildi.

PFDK'dan, Vanspor'a para cezası…

Ligin 10. Haftasında Van'da oynanan Diyarbekirspor mücadelesi sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Vanspor Futbol Kulübü, 16 bin TL para cezası aldı.

Vanspor ile birlikte PFDK'ya sevk edilen, gruptaki diğer takımlara da çeşitle cezalar verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Vefa Group Vanspor FK'nın, 22.10.2023 tarihinde oynanan Vefa Group Vanspor Fk-Diyarbekir Spor A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 16 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına" denildi.

Öte yandan Vanspor ile birlikte PFDK'ya sevk edilen diğer takımlarla ilgili yapılan açıklamada, "Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.'nin, 22.10.2023 tarihinde oynanan Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.-Hes İlaç Afyonspor Kulübü TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Bursaspor Kulübü görevlisi Sedat Topaloğlu'nun, 22.10.2023 tarihinde oynanan Bursaspor-Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER