Muhtar Sağlam'dan, çevreyi kirletenlere tepki…

Van’ın İpekyolu İlçesi’ne bağlı Bahçıvan Mahallesi’nin Muhtarı Nurten Sağlam, bazı duyarsız vatandaşların gün içerisinde sokağa gelişi güzel çöplerini attığını belirterek, kendilerini uyardı.

Muhtar Sağlam'dan, çevreyi kirletenlere tepki…

   Çöplerini gelişi güzel sokağa atan kişilere tepki gösteren Muhtar Nurten Sağlam, çöpleri gelişi güzel atan kişileri teşhir edeceğini vurguladı.

   Özellikle insan sağlığını tehdit eden çöplerin gelişi güzel sokaklara atılmaması gerektiğini söyleyen Muhtar Sağlam, bu şekilde mahallenin temiz kalamayacağını belirtti.

   Sağlam yaptığı açıklamada, “Bahçıvan Mahallesi toptancılar (Mina) sokak, en çok şikâyet aldığım sokağım. Bugün sabahtan esnaf arkadaşın gün içinde sokağa gelişi güzel attığı çöpler, artık teşhir edeceğim. Hastalık var, temizliğe daha fazla dikkat etmemiz gereken bir dönemde bu yapılan ayıp, çevreye, insana saygımız olsun, herkes bu şekilde sokağı kirletirse mahalle nasıl temiz kalacak. Lütfen duyarlı olalım, o sokaklarda aileler, yaşlılar, çocuklar yaşıyor. İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ekipleri tarafından temizlendi, emeğe saygı”  ifadelerini kullandı. Van Bölge Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER