Müdür Özsoy, yeni görevini devraldı

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, İl Müdür Vekili Yalçın Özdemir'den görevi devraldı.

Müdür Özsoy, yeni görevini devraldı

2015 yılında Sakarya KYK İl Müdürü olarak göreve başlayıp, 2019 yılında Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü olan Arif Özsoy, Nisan ayında yayımlanan kararname ile atandığı Van'daki görevine başladı.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde objektiflere poz verdikten sonra İl Müdür Vekili Yalçın Özdemir'den görevi devralan Özsoy, Şube Müdürleri ile tanışma ve istişare toplantısı sonrası il müdürlüğünde bulunan birimleri gezerek personeller ile selamlaştı.

"VANLI KARDEŞLERİMİZE HİZMET EDECEĞİZ"

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanan Arif Özsoy, "9 Mayıs 2022 tarihinden itibaren, yürütmüş olduğum Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevimden, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görevlendirildim. Sakarya'da görev yaptığım süreç içerisinde bulunduğumuz makamların hizmet makamları olduğu bilinciyle kapımızı ve gönlümüzü bütün Sakaryalılara açtığımızı düşünüyorum. Bütün spor tesislerimizin kapısını her zaman sporseverlerin ve gençlerin hizmetine açık tuttuk. Gençlerimize hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Bundan sonraki süreçte Vanlı kardeşlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Kentteki sporu geliştirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Sakarya'daki enerji ve aynı çalışma şevkini bu kez Vanlı kardeşlerimiz için harcayacağız. Umarım başarılı hizmetlere imza atarız" ifadelerini yer verdi.

Van'daki görevini devralan Müdür Özsoy, ilk olarak Tuşba Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek atölye, yürütülen faaliyet ve projeler ile ilgili, genel bilgiler alıp, atölyelerde üretilen eserleri yakından inceledi. Müdür Özsoy, Tuşba Gençlik Merkezi ziyareti sonrası has odada gençlik liderleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Vanlılar ise sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla göreve başlayan Müdür Özsoy'a başarılar diledi.

ARİF ÖZSOY KİMDİR?

1970 yılında Çorum'da doğdu. Evli ve 4 çocuk babası olan Arif Özsoy, İlk ve Ortaöğretimini Çorum'da tamamladı.

1998 yılında A.Ö.F. Sosyal Bilimler Fakültesinden, 2010 yılında ise A.Ö.F. İşletme Bölümünden mezun olan Özsoy, 1993-2005 Yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığında görev yaptı. 2005-2006 yıllarında Çorum Tapu Sicil Müdürlüğünde görev yapan Arif Özsoy, 2006-2011 yılları arasında Çorum Dernekler İl Müdürlüğünde görev yaptı. 2011-2013 yılları arasında Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi sekreterliği, İdari Mali İşler Daire Başkanlığı görevinde bulunduktan sonra, 2013-2015 yılları  arasında Sakarya Sabahattin Zaim Yurt Müdürlüğünde Yurt Müdürü olarak  görev aldı. 2015 Yılında Sakarya KYK İl Müdürü olan Arif Özsoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 16 Nisan 2019 tarihli kararnamesiyle Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak göreve atanmıştır. 9 Temmuz 2020 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine asaleten atanan Arif Özsoy yeni yayımlanan kararnameyle Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atandı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29