Milletvekili Arvas’tan Vanlılara mesaj…

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi Vanlılara mesaj gönderdi.

Milletvekili Arvas’tan Vanlılara mesaj…

Milletvekili Arvas mesajında şu ifadelere yer verdi;

Karar senin, gelecek hepimizin

Çocuk büyüten Anne ve Babalara, gelecek kaygısı taşıyan gençlere, ticari faaliyetleri olan iş insanlarına, ekmeğini bileğinin gücüyle kazanan esnaf ve zanaatkara, memleket derdi olan tüm Vanlılara sesleniyorum.

Van hepimizin ortak paydasıdır. Bu kadim şehrin huzur ve güveni en büyük beklentimiz ve umudumuzdur. 14 Mayıs’ta yarınlarımızı şekillendirmek için oy kullanacağız. Bireysel olarak kullandığımız her oy, nefes alıp verdiğimiz aziz şehrimizin geleceğine yön verecektir. Birbirimize karşı sorumlu olduğumuz bu hayatta, siyasi tercihimizle sadece parti veya aday seçmeyecek, aynı zamanda geleceğimize de karar vereceğiz.   

AK Parti huzur ve güvenin teminatıdır

Ülkemizde ve bölgemizde büyük bedeller ödenerek sağlanan huzur ve güven ortamı, insanların birbirlerine ve toplumun hükümete olan güvenlerinin bir sonucudur. Bu iklimin devam etmesi ve istikrarın sürmesi ancak Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Partinin iktidarı ile mümkündür. Uzun yıllardır kimlik ve çukur siyaseti ile kaos yaratarak bölgemiz ekonomisini baltalayan terör örgütü, aynı zamanda şiddet, korku ve yıldırma politikalarıyla halkımızı sindirerek, ülkemize telafisi güç zararlar vermiştir. Dönemin yanlış politikalarıyla, yüzbinlerce insan yerinden yurdundan olmuş, nice aileler işinden, aşından ve ekmeğinden mahrum kalmış, köyler boşaltılmış, yaylalar yasaklanmış, dolayısıyla tarım ve hayvancılık büyük zarar görerek, tarımsal üretim durma noktasına gelmişti. AK Parti ile birlikte “Devlet Millet İçindir” anlayışı tesis edilerek, toplumsal barış yeniden sağlanmış ve Türkiye hızla kalkınmıştır.

Kürtler, mahrum bırakıldığı haklarına bu dönemde kavuştu

Sessiz sedasız yapılan devrimler, uygulanan reformist politikalar, vesayet odaklarına karşı kararlılıkla sürdürülen mücadeleler sonucu red, inkâr ve asimilasyon politikalarına son verilmiştir.  Özellikle Kürt sorunu konusunda toplumsal barışı sağlamak amacıyla; Kürtçe seçmeli ders olarak kabul edilmiş, Üniversitelerde Kürt Dili ve Edebiyatı Bölümleri açılmış, Kürt Enstitüleri kurulmuş, Kur-an’ı Kerim Kürtçe olarak basılmış, Kürt Edebiyatının önde gelen eserleri yayınlanmış, Devlet kurumlarında Kürtçe hizmetler verilmeye başlanmıştır. Kürtler, mahrum bırakıldıkları haklarına bu dönemde kavuşmuştur. Kürtçenin üzerindeki her türlü yasağı kaldıran, istismar konusu olmaktan çıkaran Recep Tayyip Erdoğan’dır. Türkiye’de barış olsun, göz yaşı dinsin diye çözüm yolu arayan Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Partinin hiçbir etnik köken veya mezheple sorunu olmamıştır.

Siz seçin geleceği birlikte inşa edelim.

Van’da artık siyaset boyut değiştirmelidir. Van’a hizmet etmeyenler cezalandırılmalı, hizmette yarışanlar takdir ve teşvik edilmelidir. Ancak bu anlayışla ayrılan bütün yollar ortak payda da buluşabilir. Aziz hemşerilerim siz seçin biz hizmet edelim. Oy verirken, seçeceğimiz parti veya adayın politikalarını ve vaatlerini dikkate alarak, geleceği düşünmeniz gerekmektedir. Kişisel kırgınlıklar, küskünlükler ve menfi beklentiler toplumun ve ülkenin çıkarlarının önüne geçmemelidir. Bu nedenle oy kullanırken geleceği düşünmek büyük bir sorumluluktur. Siz seçin geleceği birlikte inşa edelim.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2023, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER