MHP'nin bölge heyeti Van'da toplanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı bu kez Van'da yapılacak.

MHP'nin bölge heyeti Van'da toplanıyor

MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı Van, Hakkâri, Şırnak, Siirt, Bitlis, Ağrı ve Iğdır teşkilatlarının katılımı ile Van'da gerçekleştirilecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla '2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu' temalı Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı 19 Kasım Pazar günü saat 14.00'te Edremit Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilecek.

Tüm Türkiye genelinde 81 iyi kapsayan 11 program ile bölge istişare toplantıları sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi, Van'ın da aralarında bulunduğu 7 ilin teşkilatlarıyla Van'da bir araya gelecek.

Van'da 19 Kasım Pazar günü saat 14.00'te Edremit Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilecek olan istişare toplantısına bölge milletvekilleri, bölge MYK ve MDK üyeleri, belde, ilçe ve il başkanları, belde, ilçe ve il yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu başkan ve üyeleri, ilçe ve il çalışma grupları, belde, ilçe ve il belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri katılacak.

Van'da yapılacak olan bölge istişare toplantısı kapsamında MHP'nin yerel seçimlere hazırlık çalışmalarının yanı sıra Türkiye, bölge ve dünya gündeminde yer alan önemli hususlar bütün yönleriyle değerlendirilecek.

Genişletilmiş bölge istişare toplantısıyla, teşkilatların çalışma temposunun yükseltmesi, ülke ve dünya gündeminin yakından takip edilip, milli şuurun uyanık tutulması hedefleniyor.

Van'da '2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu' teması gerçekleştirilecek olan bölge toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılız başkanlık ederken, Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, Milletvekili İsmail Akgül, MYK Üyesi Mehmet Beşir Tatar, MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, MYK Üyesi Oğuz Yılmaz, MDK Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir ve İstanbul 1. Bölge Teşkilat Başkanı Hakan Aslan da katılım sağlayacak.

MHP Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısında, hem genel seçimlerin değerlendirmesi yapılacak, hem de yaklaşan yerel seçimler öncesinde görüş alışverişinde bulunulacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2023, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER