MHP Adayı Cancan Erciş’e çıkarma yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp, MHP Milletvekili Birinci Sıra Adayı Yahya Cancan ve partililer seçim çalışması kapsamında Erciş’te seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi.

MHP Adayı Cancan Erciş’e çıkarma yaptı

Seçim bürosunda halkla bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Birinci Sıra Adayı Yahya Cancan, "Milliyetçi Hareket Partisi Van’da bir tane Milletvekilliği alırsa emin olun ki sizin de bir ayağınız Ankara’da olacaktır. Görüyorsunuz ki bu güzide ilçelerimizden olan yeşil Erciş’imizde milliyetçi ve vatansever çok ailelerimiz var ve bizler her zaman da sizlerin yanında yer alacağız Milliyetçi Hareket Partisi olarak. Biz Meclise Milletvekili olarak gidersek diğerleri gibi sizleri unutmayacağız, her ay Vekil olarak ve teşkilat olarak da sizleri ziyaret ederek isteklerinizi alacağız" dedi.

Seçim bürosu açılışının ardından Erciş esnafını ziyaret eden Milletvekili adayı Cancan, “Esnafın düşüncelerini ve fikirlerini çok benimsiyoruz. Bu ilçenin en önemli dinamikleri esnaftır. Esnafı gelişen, kendisini yenileyen, gelişmelere açık olan, müşterisine itina ile davranan her esnaf bu kent için bir katma değerdir. Bize düşen görev ise esnafın önünü açmak sorun ve sıkıntıları meclise taşıyarak çözüm üretmek vekillerin görevidir. Bizim bu konuda tecrübelerimiz mevcuttur. Esnafın siyasetçilerden beklentileri çoktur. Bu beklentileri gidermek, esnafa faydalı olmak için var gücümüzle çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29