Memleket Partisi Genel Başkanı İnce bugün Van'a geliyor

Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, gazetemizi ziyaret etti. Terzioğlu, ziyarette genel başkanları Muharrem İnce'nin bugün akşam saatlerinde Van'a geleceğini duyurdu.

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce bugün Van'a geliyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere bugün Van'a geliyor. Yarın kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan Genel Başkan İnce, daha sonra esnafları ziyaret edecek.

Genel Başkan İnce'nin Van programı hakkında bilgi veren Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, Muharrem İnce'nin Cuma günü sabah saatlerindeki kentteki basın mensuplarıyla bir araya geleceğini ve ardından kentteki esnafları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinleyeceğini ifade etti.

"GENEL BAŞKANIMIZ VAN ESNAFINI ZİYARET EDİP SORUN VE SIKINTILARINI DİNLEYECEK"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Van ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, "Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce bugün ilimize gelecek. Geceyi Van'da geçirecek olan genel başkanımız, Cuma günü sabah 09.00'da basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Daha sonra Van esnafını ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinleyecek. Genel Başkanımız Van programını tamamladıktan sonra Hakkâri'ye geçiş yapacak" dedi.

"DÜRÜST VE AHLAKLI BİR SİYASET YAPIYORUZ"

Her zaman tüm görüşlere saygı duyduğunu belirten Terzioğlu, "Benim için önemli olan memleketimde dürüst ve ahlaklı bir siyaset yapılmasıdır. Bütün emeğim de bundan yanadır. Daha önceki Cumhuriyet Halk Partisi'nde vermiş olduğum hizmette de dürüst ve ahlaklı bir siyasetti. Şu anda Muharrem İnce ile çıkmış olduğumuz yolda da yine dürüst ve ahlaklı bir siyaset yapıyoruz. Bu süreç içerisinde dürüst ve ahlaklı genç siyasetçiler yetiştirebildiysek ne mutlu bizlere. 'Memleket Partisi Hükümet tarafından besleniyor' söylemlerini buradan kınıyorum. Biz ana sütümüz gibi helal olan paramızla, bağışlara partimizin çarkını çeviriyoruz. Bu memlekette çok zor şartlarda siyaset yapıyoruz. Muharrem İnce'nin çok dürüst bir insan olduğuna sonuna kadar inanıyoruz. Çok adil bir insan olduğuna inanıyoruz. Türkiye'deki sayılı liderlerden biri olduğuna inanıyoruz. Herkes yönetici olabilir ama lider olamaz. Muharrem İnce gerçekten çok iyi bir lider. Türkiye'yi çok iyi yerlere taşıyabilecek bir lider. Bundan dolayı bu memleket için, çocuklarımız için, geleceğimiz için, Muharrem İnce'nin bu ülkede liderlik yapması için çıkmış olduğumuz bir yoldayız. Bu yolda ise tüm üyelerimize, tüm bağış yapanlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER