Liseli öğrenciler yeşil bir doğa için fidan dikti

Van'da Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Lisesi öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Edremit Kent Ormanı'nda yüzlerce çam fidanı dikti.

Liseli öğrenciler yeşil bir doğa için fidan dikti

Edremit Belediyesi işbirliğiyle 'Gelecek İçin Bir Umut Dik' sloganıyla kent ormanında fidanlar diken Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Lisesi öğrencileri, yeşil bir doğa için önemli bir adım attı.

Konuyla ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulunan Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Lisesi kurucularından Şakir Erol, Edremit Belediyesi ile ortak proje kapsamında fidan dikimi gerçekleştirdiklerini anlattı.

Eğitimci Şakir Erol, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kent ormanına yüzlerce fidan dikildiğini, öğrencilerin de bu işi coşku içinde yaptığını dile getirerek, "Okulumuz, Van'da akademik başarısının yanında sosyal sorumluluk projeleri ile de üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmektedir. 01.06.2022 tarihinde Van Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Lisesi ile Edremit Belediyesi işbirliğiyle "Gelecek İçin Bir Umut Dik" projesi, Edremit Kent Ormanında 100 öğrencimizle yüzlerce çam fidanı dikerek yaşanılır bir gelecek için inançla, coşkuyla projemizi gerçekleştirdik. Projenin gerçekleşmesi için Edremit Belediyesi'ne, fidan temininde yardımını esirgemeyen İl Orman Müdürlüğüne, projenin gerçekleşmesi için emek veren İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSG İl Koordinatörü Nurcan Alparslan'a sosyal sorumluluk projelerindeki duyarlılıkları vesilesiyle okul idaresine, öğretmenlerine ve özellikle öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER