Kıyak bir kez daha istifaya davet edildi

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve son haftalarda çalkantılı günler yaşayan Vanspor'da taraftarlar Kulüp Başkanı Feyat Kıyak'ı bir kez daha istifaya davet etti. Ankara Demirspor maçı sonrası görevi devretmeye hazır olduğunu açıklayan Başkan Kıyak, Erol Temel'in bu görevi devralmaya hazır olduğunu açıklaması sonra geri çark etti.

Kıyak bir kez daha istifaya davet edildi

Son haftalarda tarafların sürekli istifaya davet ettiği Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, son olarak kulüp başkanlığına talip olan ve görevinden istifa eden As Başkan Erol Temel'i kesin ihraç etme talebiyle Disiplin Kurulu'na sevk etti.

Vanspor taraftarları dün saat 19.00'da sosyal medyada başlattıkları kampanya ile Kulüp Başkanı Feyat Kıyak'ı istifaya davet etti. Başkan Kıyak'ı #feyatkıyakistifa hashtagıyla istifaya davet eden taraftarlar, yüzlerce twit attı.

Taraftarların bu tepkisi üzerine Feyat Kıyak'ın nasıl bir karar alacağı merak konusu olurken, öte yandan geçtiğimiz günlerde kulüpten yönetim kurulu asil-yedek, denetim kurulu asil-yedek, disiplin kurulu asil-yedek yaklaşık 15 kişinin daha istifa ettiği belirtildi.

Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, 3-2'lik Ankara Demirspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Van'ımızın cefakar taraftarlarına, hemşehrilerime; Her şeyin farkındayız dünde umutluyduk, bugün ve yarında umutluyuz. Yol kazası yaşadık bugün, ama umut doluyuz inandınız ve inanıyoruz. Van'a sözümüz var, sizlerle başaracağız. Bu şehir için gecemizi, gündüzümüze katıyoruz. Vanspor'la uyuyor Vanspor ile kalkıyoruz. Yanımızda olan yönetici kardeşlerime, hemşehrilerime, iş insanlarımıza ve taraftarlarımıza minnettarım. İnanınız, güveniniz, sabrediniz. Bugün yine Ankara'da yalnızdık. Siyasilerimizin, bürokratlarımızın, iş insanlarımızın bugünlerde yoğun olduğu Ankara'da aranmadık, sorulmadık. Ama yine de inanıyoruz. Ama Vanspor'u daha ileri taşıyıp, daha iyi yönetecek Vanspor gönüllülerine kapımız açık. Geçen yıl Play-Off yaşadık bu başarımızın üstüne başarı katacak gönüllü hemşehrilerimize görevi devretmeye hazırız. Yeter ki kazanan Vanspor olsun. Hayatım boyunca pes etmedim mücadele ettim. Pes etmiyoruz ama görevi devretmeye hazırım. Şunu da biliyoruz ki dün nasıl kulübe sahip çıkan olmadığı gibi bugün ve yarında sahip çıkacak olmayacaktır. Van için fedakârlıksa hazırız, görevi devir etmekse hazırız. Beni ve arkadaşlarımı istifaya davet edenler bilmeli ki; Devre arasına giriyoruz. Transfer gerekiyor, kamp yeri belirlenmesi gerekiyor, bütçenizin belirlenmesi gerekiyor. Hazırsanız ben ve arkadaşlarım hazır. Konu Vanspor ise bizler hazırız. Benden ve bizden daha iyi yapacak hemşehrilerim bilsin ki tek gerçeğimiz Vanspor'dur" ifadelerine yer vermişti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER