Başkan Adayı Kılıç, ilçe teşkilatıyla bir araya geldi

Şehir İttifakı’nın İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, Gelecek ve Saadet Partilerinin İl Başkanları ve ilçe teşkilatlarıyla değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Başkan Adayı Kılıç, ilçe teşkilatıyla bir araya geldi

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık’ın yanı sıra iki patinin İpekyolu ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarının katıldığı değerlendirme toplantısında konuşan Şehir İttifakı’nın İpekyolu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Kılıç, önemli açıklamalarda bulundu.

Kılıç yaptığı açıklamada, “Bu şehrin sahibi sizsiniz, bizleriz. Bu şehrin başka sahibi yoktur. Kentimize sahip çıkalım” dedi.

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ise yaptığı açıklamada, “Belediye başkanımızı ön planda tutalım. Aday demiyorum, çünkü biz belediye başkanımız olarak davaya girdik. Allah'ın izniyle davamızı kazanacağız. Tüm halkımızı Cumartesi günü aday tanıtım programımıza buradan da bir kez daha davet ediyorum” diye konuştu.

Son olarak söz alan Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, “Adayımız Yılmaz Kılıç 2 yıl süreyle Çiçekli Belediyesi'nin başkanlığını yaptığı dönemde Belediyeyi teslim ettiğinde borçsuz kasasında parayla teslim etmiş. Van'daki belediyeler batakta. İpekyolu Belediyesi 10 yıllık bir belediye ve bir katrilyona yaklaşan bir borç var. Bu şehir bizim, biz bu şehirde yaşıyorsak, bu şehre en iyi şekilde hizmet edecek kişiyle yola çıkmamız gerekiyor. Şehre yakışacak bir adayımız var. İnşallah bu şehri hep birlikte el birliği ile yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER