Kırklarelispor- Vanspor maçının detayları…

Temsilcimiz Vanspor, ligin altıncı hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor ile 1-1 berabere kalarak puanını 9'a yükseltti. Kırmızı siyahlı takım Emrah Tacir'in 45. Dakikada kırmızı kart görmesi sonucu maçın ikinci yarısını bir eksikle oynadı.

Kırklarelispor- Vanspor maçının detayları…

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor, deplasmanda Kırklarelispor'la 1-1 berabere kaldı.

Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda saat 16'da başlayan karşılaşmayı orta hakem olarak Hasan Kaçar yönetirken, yardımcılıklarını ise Ozan Burak Akduman ve Oğuzhan Yazır yaptı. Dördüncü hakem olarak Metin Ateş görev aldı.

Ev sahibi Kırklarelispor Bilgin Erdem teknik sorumluluğunda sahaya; Mehmet Cinpir, Cengiz Demir, Atakan Gündüz, Mert Çölgeçen, Canberk Ömer Özdemir, Furkan Fehmi Güneş, Serhat Mermer, Sabrican Vural, Enes İslam İlkin ve Sinan Akgöl ilk onbiri ile çıktı.

Temsilcimiz Vanspor ise Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda sahaya; Haydar Yılmaz, Furkan Saki, Miraç Acer, Alihan Kulabas, Uğur Can, Yaser Hacımustafaoğlu, Muhammed Ali Doğan, Uğur Adem Gezer, Sedat Komi ve Barış Sağır ilk onbiri ile çıktı.

VANSPOR, GOLÜ ERKEN BULDU

Maça hızlı başlayan Vanspor, 3. Dakikada golü buldu.

Soldan gelişen atakta ceza alanı önünde Uğur Can göğsü ile indirdi. Barış Sağır'ın savuna arkasına topu gönderdi, savunmanın uzaklaştıramadığı topa Yaser Hacımustafaoğlu'nun yere düşerken dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Kırklarelispor 9. Dakikada golü buldu.

Kendi yarı sahasında kazanılan serbest vuruşta, Cengiz uzun bir pas çıkardı. Enes İslam ceza alanı içine girerken, Furkan Saki'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı gole çeviren Furkan Fehmi, maçta eşitliği sağladı:1-1

Atılan iki golün ardından, iki takım arasında vasat bir oyun oynandı.

25. dakikada hakem su molası verdi.

Bu dakikalarda da cılız ataklar sonuç vermedi. Hakem ilk yarının bitimi için 3 dakika uzatma gösterdi.

İkinci uzatma dakikasında Vanspor'lu Emrah ile Kırklarelispor'lu Furkan arasındaki gerginlik sonrası, hakem Emrah Tacir'e kırmızı kart gösterdi. Furkan ve Vanporlu Miraç Acer de sarı kart gördü.

Maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Vanspor iki oyuncu değişikliğiyle başladı. Sedat Komi'nin yerine Sabit Hakan Yılmaz oyuna dahil olurken, Yaser Hacımustafaoğlu ise yerini Batuhan Karadeniz'e bıraktı.

49. dakikada Vanspor atağında Sabit Hakan ceza alanına girerken vuruşunu yaptı, ancak top auta gitti.

Bu dakikalarda Kırklarelispor sağlı-sollu ataklar geliştirdi, ancak Vanspor savunması ve kaleci Haydar gole izin vermedi.

75. dakikada Vanspor'da Muhammed Ali Doğan'ın yerine Ömer Faruk Gümüş oyuna dahil oldu.

85. dakikada Vanspor'da Uğur Can yerini Furkan İnce'ye bıraktı.

Hakem maçın bitimi için 8 dakika uzatma gösterdi.

Bu dakikalarda iki takımın atakları da sonuç vermedi ve taraflar sahadan tek puanla ayrıldı.

Vanspor puanını dokuza yükseltirken, Kırlarelispor ise puanını 7 yaptı.

Dün oynanan karşılaşmalarda Lider İskenderunspor, deplasmanda Zonguldak Kömürspor'a 2-1 mağlup olmasına rağmen, 15 puanla zirvedeki yerini korudu.

Karaca Belediyespor, deplasmanda 1461 Trabzon FK ile 0-0 berabere kalarak puanını 12'ye yükseltirken, Sarıyer deplasmanında 1-1'lik eşitlikle dönen Serik Belediyespor puanını 10'a çıkardı. 

Adıyamanspor evinde Diyarbekirspor'u 3-0 mağlup ederken, Kastamonuspor ise deplasmanda Pazarspor'u 1-0 yenerek, puanını 8'e çıkardı.

Cumartesi günü oynanan maçlarda Kocaelispor deplasmanda Uşakspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek puanını 12'ye yükseltti ve lider İskenderunspor'u takibini sürdürdü. Yine Cumartesi günü oynanan bir diğer maçta Ankara Demirspor deplasmanda Balıkesirspor'u 2-0 ile geçti ve puanını 9'a yükseltti.

Vanspor, haftaya Cumartesi günü deplasmanda lider İskenderunspor'un konuğu olacak.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29