Kaymakam ve Başkan Vekili Aydın'dan, gazetemize ziyaret…

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette yerel basının içinde bulunduğu son durum ve İpekyolu ilçesindeki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam ve Başkan Vekili Aydın'dan, gazetemize ziyaret…

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın ve beraberindeki Basın Halkla İlişkiler Müdürü Adnan Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesile ile kentte bulunan yerel basın mensuplarına ziyaretlerde bulundu. Bazı gazeteleri daha önce ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, son olarak gitmediği yerel gazetelere ziyarette bulundu.

Bu kapsamda gazetemizi ziyaret ederek, gazete yetkililerimizle görüşen Kaymakam Aydın, yerel basının içinde bulunduğu son durum hakkında bilgi aldı.

İpekyolu ilçesindeki çalışmaların da konuşulduğu ziyarette, gazetemiz yetkilileri özellikle son zamanlarda artan ekonomik sıkıntılardan dolayı yerel basının büyük sıkıntılar yaşadığını vurguladı.

Son dönemlerde kamu kurumlarındaki tasarruf tedbirleri kapsamında gazete aboneliklerinin düşürülmesinin kendilerini olumsuz etkilediğini söyleyen gazetemiz yetkilileri, hükümetin bu konuda yerel basını desteklemesine yönelik adımlar atmasını ve kamu kurumlarının da yerel basını gözetlemesini dile getirdi.

İpekyolu Kaymakamı Aydın ise, yerel basının önemine vurgu yaparak, imkanlar dahilinde desteklerin verilmeye çalışılacağını ifade etti.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER