Kaymakam Aydoğan, gönüllere dokunuyor

Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, ilçede yaptığı çalışmalarla gönüllere dokunmaya devam ediyor. Her fırsatta vatandaşları ziyaret eden ve sorunlarını yerinde çözen Kaymakam Aydoğan, Muradiyelilerin gönlüne dokunuyor.

Kaymakam Aydoğan, gönüllere dokunuyor

Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, ilçedeki başarılı çalışmalarıyla gönüllere dokunuyor. İlçedeki hasta ve yaşlıları sık sık ziyaret eden ve sorunlarını giderilmesi için çalışan Kaymakam Aydoğan, öğrencileri de ihmal etmiyor.

Göreve geldiği günden bu yana Muradiye'nin kalkınması ve gelişmesine katkı sunmak için çalışmalar yapan Kaymakam Aydoğan, vatandaşların takdirini topluyor.

Durükaş, Karahan, Ovapınar, Köşk, Yalındüz mahallelerinde halk buluşmaları kapsamında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan,  vatandaşların talep, öneri ve isteklerini dinledi.

Muradiye'nin kalkınması ve gelişmesi için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini söyleyen Kaymakam Aydoğan, elbirliği ile Muradiye'yi daha iyi bir noktaya taşıyacaklarını vurguladı.

Hasta ve öğrencileri de ihmal etmeyen Kaymakam Aydoğan, Durükaş İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Aydoğan, öğrencilerle yakından ilgilenerek, kitap hediye etti.

Daha sonra çölyak hastası aileyi ziyaret eden Kaymakam Aydoğan, gıda paketi desteğinde bulundu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2023, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER