Kayatürk’ten, Van TSO’ya ziyaret…

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Van Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Kayatürk’ten, Van TSO’ya ziyaret…

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve ekibini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 Sivil toplum kuruluşları (STK) ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Kayatürk, yeni dönemde Van'ın ekonomik büyümesine katkı sağlamak için işbirliklerinin önemini vurguladı.

 Van'ın sahip olduğu tarım, hayvancılık, turizm ve madencilik gibi potansiyel sektörlerin daha da geliştirilmesi ve bu sektörlerde yatırımların artırılması gerektiğini dile getiren Kayatürk, Van'ın coğrafi konumu ve bölgesel ticaret potansiyeli üzerinde durularak, ulusal ve uluslararası işbirliklerinin önemine dikkat çekildi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ise Kayatürk'e Van'ın ekonomik altyapısı, yatırım olanakları ve sektörel ihtiyaçlar hakkında bilgi verdi. Ayrıca, Van'ın ekonomik büyüme için sağlanması gereken destekler ve teşvikler hakkında da görüşler paylaşıldı.

Kayatürk, ziyaretin sonunda Van Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine nazik ev sahiplikleri için teşekkür ederek, Van'ın ekonomik potansiyelini güçlendirmek için işbirliği fırsatlarının ele alındığı verimli bir toplantı gerçekleştirildiğini kaydetti. Aynı zamanda, Van'ın gelişimi için ortak çabalara devam edileceğini söyleyen Kayatürk, Vanlı iş insanlarına destek verileceğini vurguladı.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2023, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER