Kayatürk’ten, Erdoğan’ın mitingine davet

AK Parti Van Milletvekili Adayı ve MKYK Üyesi Burhan Kayatürk, 5 Mayıs Cuma günü (yarın) Van’a gelecek olan Cumhurbaşkanı mitingi dolasıyla Van halkını büyük buluşmaya davet etti.

Kayatürk’ten, Erdoğan’ın mitingine davet

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönemi Milletvekili Seçimlerine sayılı güler kalırken, seçim çalışmaları hız kazandı. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Van’a geliyor.

Erdoğan’ın mitingine yoğun bir katılım olacağı konuşulurken, AK Parti Van Milletvekili Adayı ve MKYK Üyesi Burhan Kayatürk, vatandaşları büyük buluşmaya davet etti.

Kayatürk, “Değerli hemşehrilerim beklenen gün geldi. Cumhurbaşkanımız Van’a geliyor. 5 Mayıs Cuma günü Beşyol Meydanı’nda saat 14.00’te Cumhurbaşkanımız bizlerle buluşacak. Van’ımıza sayısız hizmetleri olan, depremde Van’ın yanına bir Van koyan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, sizlerin teşrifleri birleşsin istiyoruz. Dolasıyla bütün hemşehrilerimizi Beşyol miting alanına davet ediyor, hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2023, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER