Kayatürk, hem ilçelerde, hem merkezde çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, seçim çalışmaları kapsamında Gürpınar ilçesinde vatandaşlarla buluşarak, yatırımların artması için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Kayatürk, hem ilçelerde, hem merkezde çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gürpınar ilçesini ziyaret eden ve ilk olarak öğretmenevinde vatandaşlarla bir araya gelen Kayatürk, seçim vizyonunu anlatarak sorun ve talepleri dinledi.

Daha sonra Gürpınar ilçesine bağlı köylere giderek ev ziyaretleri gerçekleştiren Kayatürk, ilçede Kur’an kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilerle de bir araya gelerek Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Vefa Group’a bağlı kömür ocağını ziyaret eden Kayatürk, Van’da bu tür yatırımların artması gerektiğini belirterek destek için elinden gelen yardımları esirgemeyeceğini ifade etti.

KAYATÜRK’TEN, ADEM’E ZİYARET

Ak Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Tuşba Kaymakamlığı’na bağlı Aile Destek Merkezi’ni ziyaret etti.

Ak Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Tuşba Kaymakamlığı’na bağlı Aile Destek Merkezi’ni ziyaret ederek, verilen kurslar hakkında bilgi aldı ve merkezi gezdi. Öğretmen ve kursiyerler ile bir araya gelen Kayatürk sorun ve talepler konusunda istişarelerde bulundu.

Daha sonra Van Kalesi yanındaki Atatürk Parkı’ndaki vatandaşları da ziyaret eden Kayatürk, seçim manifestosunu açıkladı.

Ardından Tuşba İlçesi'ne bağlı bir köye giderek, ev ziyaretleri gerçekleştiren Kayatürk vatandaşların köy ile ilgili taleplerini dinleyerek çözüm önerileri sundu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2023, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER