Kayatürk, Edremit’te gençlerle bir arada…

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kayatürk, Edremit’te gençlerle bir arada…

Seçime sayılı günler kala şehrin her noktasında vatandaşlarla kucaklaşmaya devam eden Kayatürk Edremit’te gençler ile bir araya gelerek istihdam ve yatırım konularında özel gayret göstereceğini belirtti.

Kayatürk: Gençlerin coşkusuyla güç buluyorum

Yoğun temposunu düşürmeden çalışmalarını sürdüren AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Edremit’te gençler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Gençlerin öneri ve taleplerini dinleyen Kayatürk “Sizlerin coşkusuyla güç buluyorum” dedi.

Gençler ile yapılan toplantının ardından Edremit Yeni Toki sakinlerini evlerinde ziyaret eden AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, vatandaşlardan destek sözü aldı.

Evlerinde ziyaret edilen vatandaşlar ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Kayatürk’e çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler.

Kayatürk’ten İlçe Seçim Ofislerine Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk ilçe seçim bürolarında vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Erciş, Muradiye, Çaldıran ve Edremit seçim bürolarını ziyaret eden ve vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaşan Kayatürk aldığı destekle seçimlere emin adımlarla ilerliyor.

Her gittiği yerde güler yüz ve samimiyetle karşılanan Kayatürk, Vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyerek, Her mahallemizde, her köyümüzde, her ilçemizde, her sokağımızda ve de her evimizde sorunlarının çözümünü bekleyen kardeşlerimiz için tüm gücümüzle gayret edeceğimizin sözünü veriyorum. Vatandaşlarımızın güçlü desteği ile Van’ımıza hizmetlerin en iyisini yapacağız dedi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2023, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER