Kandemir: Van'da gençlik şölenleri düzenleyeceğiz

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, teşkilat çalışmaları kapsamında Van'ı ziyaret etti. Partililere seslenen Kandemir, Van'ın sadece bölgenin değil ülkenin önemli bir şehri olduğunu belirterek, Mayıs ayında Türkiye'de ilk gençlik şölenlerini, Van'da düzenleyeceklerini ifade etti.

Kandemir: Van'da gençlik şölenleri düzenleyeceğiz

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Bölge Koordinatörü Alaattin Parlak, teşkilat çalışmaları kapsamında Van'ı ziyaret etti. Ak Parti Van İl Başkanlığı önünde partililerle buluşan heyet, burada önemli mesajlar verdi.

"TÜRKİYE'DE İLK GENÇLİK ŞÖLENİMİZİ VAN'DA YAPACAĞIZ"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Van'ın kendileri için önemli bir şehir olduğunu belirterek, "Van bizim için sadece bölgenin değil, ülkemizin en önemli şehirlerinden birisidir. Mayıs ayında Türkiye'de ilk gençlik şölenimizi Van'da yapacağız. Çünkü Van Türkiye'nin en genç şehirlerinden bir tanesidir. Ne zaman Van'a gelirsek, Van'ın gönlünün güzelliğini, samimiyetini, kuşatıcılığını, Van'ın bu coğrafyadaki en temel değerleri nasıl taşıdığına şahitlik ediyoruz. Nasıl gönül verdiğini, bu coğrafyanın heyecanını gönlünde yeşerttiğine şahit oluyoruz, mutlu oluyoruz. Van'ın heyecanına, dinamizmine şahit olup, yenileniyor ve Ankara'ya öyle dönüyoruz. Van'da 2023'te muhteşem bir zafer bekliyoruz. Son yerel seçimlerde Van tarihinde en yüksek oyumuzu aldık ama teşkilatımızın bu cansiperane mücadelesi, Türkiye'de, bölgede verdiğimiz gayrete şahitlik eden Vanlı hemşehrilerimiz 2023'te sandıklarda bize sahip çıksınlar" dedi.

"GENÇLİK ŞÖLENİNDE BÜYÜK BİR MİTİNGLE GENEL BAŞKANIMIZI VAN'DA AĞIRLAMIŞ OLACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönlünün en çok attığı şehirlerden bir tanesinin Van olduğunu belirten Kandemir, "Biz ne zaman Van'a niyetlensek, Genel Başkanımızı bir heyecan sarar. İl kongresine geldiğimizde Van'da muhteşem bir karşılama yaptınız. Sokaklar, caddeler, binalar liderimizi adete bağrına bastı. Onun için biz Van'ı çok seviyoruz. Ülke olarak sıkıntılarımız var, dertlerimiz var. Tüm dünyanın içinden geçtiği zor zamanlar var. Biz bunun farkındayız. Bunları çözmek için gece- gündüz gayret gösteriyoruz. Van'da il başkanımın başkanlığında güzel bir teşkilatımız var. Hep birlikte el ele vererek, çalışmalarımızı yürüteceğiz. İstiyoruz ki Mayıs ayında Van'da Cumhurbaşkanımızı, Genel Başkanımızı ağırlayalım. Mayıs'ta gençlik şöleninde büyük bir mitingle genel başkanımızı Van'da ağırlamış olacağız. Ak Parti'nin neferleri olarak, sorumluluğumuz var ve biz bunun farkındayız. Van teşkilatımızın sokak sokak, hane hane müthiş bir mücadele verdiğini görüyorum. Van'da üye çalışması kapsamında Türkiye'de genelinde en fazla artışı yapmış illerimizin başında geliyor. Van teşkilatı çok canlı, çok dinamik bir çalışma yürütüyor. Bunun artarak devam edeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"VAN, ÜLKENİN GÖNLÜNE TAHT KURMUŞ İLLERDEN BİR TANESİDİR"

Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Van'da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu dile getirerek, "Van gerçekten hem coğrafyası ile hem de insanı ile sadece bölgenin değil, ülkenin de gönlüne taht kurmuş güzel illerimizden bir tanesidir. Van aynı zamanda çok güçlü teşkilat yapısına sahip olduğumuz illerden bir tanesidir. Bugün genel başkan yardımcımızla, teşkilat başkanımızla birlikte burada olduğumuz için çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Son olarak söz alan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ise, "Bugün bizin için anlamlı bir gün. Teşkilat başkanımız Erkan Kandemir'i ilimizde ağırlamaktan son derece mutluyuz. İlimize şeref verdiler" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve beraberindeki heyet daha sonra teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek, değerlendirme toplantısı yaptı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER