‘Kadının Gücü Van’ın Gücü’ Projesi devam ediyor

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Kadının gücü Van’ın Gücü’ projesi sürüyor. Proje kapsamında 50 bin kadın sinema, tiyatro ve söyleşi programlarıyla buluşacak.

‘Kadının Gücü Van’ın Gücü’ Projesi devam ediyor

Kadınların sosyal hayata katılımlarını artırmak amacıyla kültürel etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı’nın talimatları doğrultusunda kadınlar için hayata geçirilen ‘Kadının gücü Van’ın Gücü’ projesi devam ediyor.

Proje kapsamında kadınlar ve üniversite öğrencilerinden oluşan 200 kişilik grup, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayat hikâyesinin anlatıldığı "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmini izledi.

Projeden dolayı memnuniyetlerini ifade eden katılımcılar, filmden etkilendiklerini belirterek, projenin hayata geçirilmesinden dolayı Vali Ozan Balcı ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Katılımcılarla birlikte Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Yalçın Özdemir, AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ile Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanı Selma Biçek de filmi izledi.

Sinema etkinliği katılımcılara hediye takdimi ile sona erdi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2023, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER