Kadın futbolcular hazırlıklarını sürdürüyor

Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Kadın Futbol takımı, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. İlk hafta karşılaşması ertelenen kadın futbol takımı 2. hafta mücadelesini de bay geçecek.

Kadın futbolcular hazırlıklarını sürdürüyor

    Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Ligi O grubunda mücadele edecek olan Van Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Kadın Futbol takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

   19 Mart Cumartesi günü ilk karşılaşmasını İkinisan Şengençler Kadın Futbol takımıyla yapması planlanan Büyükşehir Belediyespor kadın futbol takımı, bu karşılaşmanın ileri tarihe ertelenmesinin ardından yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

   İŞGEM semt sahasında teknik sorumlular Ayhan Emre Öztürkçü ve Narin Keve yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kırmızı siyahlıları akşam antrenmanda kulüp Başkanı Fatih Sevinç ziyaret etti. Kadınları sporun her alanında yer alması gerektiğini belirten Başkan Fatih Sevinç, takıma ve hocalara güvenlerinin tam olduğunu belirtti.

   Motivasyon konuşmalarının ardından düz koşu, ısınma ve bire bir mücadele ile devam eden antrenman çift kale maç ile sona erdi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2022, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER