İşler: Birliktelik olunca kazanmak kolay oluyor

Vanspor Teknik Direktörü Saffet İşler, 2-0 galip geldikleri Serik Belediyespor maçını değerlendirdi. Teknik Direktör İşler, takımda birliktelik olunca kazanmanın kolay olduğunu ifade etti.

İşler: Birliktelik olunca kazanmak kolay oluyor

Vanspor, Pazar günü sahasında ligin yedinci hafta maçında konuk ettiği Serik Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. Hamza ve Güney'in kaydettiği gollerle rakibini 2-0 mağlup eden Vanspor, 17 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.

Serik Belediyespor maçı sonrası değerlendirmelerde bulunan Vanspor Teknik Direktörü Saffet İşler, futbolcularının sahaya çıkarken bütün mücadelelerini ortaya koyduğunu belirterek, 7 haftalık maratonda iyi işler çıkardıklarını vurguladı.

Takım olarak biri tempo yakaladıklarını belirten İşler, kazanarak yollarına devam etmek istediklerini ifade etti. Mütevazi bir takım olduklarını ve sahaya çıkarken hadlerini bilerek oynadıklarını belirten İşler, her maçı final havasında oynadıklarını ifade etti.

"MAÇ KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Takım olarak başarılı bir gidişat içerisinde olduklarını belirten İşler, "Genel olarak nasıl bir sistem üzerinde çalıştığımızı, sahaya yansıttık. Oyuncularıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Sahaya çıkarken bütün mücadelelerini ortaya koyuyorlar. Biz bu yola çıkarken, insanlar beklentisi farklıydı. Fakat biz çok güzel işler yaptık. Sezon başından beri oyuncularımızın kenetlenmesi, teknik ekibin oyuncularla birlikteliği, yönetimin de her maç öncesi gerekli destekleri vermesi, bizi çok mutlu ediyor. Böyle bir birliktelik olunca, kazanmak kolay oluyor. İyi bir tempo yakaladık. Bundan dolayı oyuncularımızı, teknik ekibimi kutluyorum. Yöneticilerimize desteklerini esirgemedikleri için teşekkür ediyorum. Böyle devam edeceğiz. Biz mütevazi bir takımız. Bundan dolayı haddimizi bilerek oynuyoruz. Bu anlamda her maçı final havasında oynuyoruz. Söylenmesi gerekenleri sahada söylüyoruz. Takımımızda bulunan bütün futbolcular bizim oyuncularımız. Sıra geldikçe hepsine şans veriyoruz. Şuanda takımımızın başarılı bir gidişatı var. Bu gidişatı bozamazsınız. Gençlerimizi de ihtiyaç olduğu zaman sahaya atıyoruz. Geçtiğimiz hafta Yusuf'u oynattık, bu hafta Furkan İnce'yi oynattık. Bütün oyuncularımıza sıra gelecek. Bütün oyuncularımızı hazırdır. Bütün taraftarlarımıza da sevgilerimizi sunuyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler, bizde maç kazanmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER