İskenderunspor- Vanspor maçının detayları…

Temsilcimiz Vanspor, ligin 7. Haftasında karşılaştığı İskenderunspor'a 1-0 mağlup olarak taraftarlarını üzdü. Kırmızı Siyahlı takım aldığı mağlubiyet sonucu 9 puanla onbirinci sıraya geriledi. İskenderunspor ise aldığı galibiyetle puanını 18'e yükselterek liderlik koltuğundaki yerini korudu.

İskenderunspor- Vanspor maçının detayları…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Cumartesi akşamı saat 19.00'da Yeni Hatay Stadyumu'nda İskenderunspor'un konuğu oldu.

Özellikle ilk yarısı oldukça heyecanlı ve bol ataklı geçen karşılaşmanın 31. Dakikasında Vanspor'lu Uğur Adem'in kendi kalesine attığı golle rakibine 1-0 yenilen Vanspor, Furkan Saki'nin gördüğü kırmızı kart sonucu, maçın yaklaşık 35 dakikasını bir eksikle oynadı.

Maçı Erdem Mertoğlu, Kenan Özcan, Servet Bozkurt üçlüsü yönetirken, Gökhan Özbulut ise dördüncü hakem olarak görev aldı.

Ev sahibi İskenderunspor Bülent Yenihayat teknik sorumluluğunda sahaya; Muhammet Can Tuncer, Uğur Akdemir, Kaan Yüksel, Süheyl Çetin, Emre Bekir, Okan Dernek, Doğan Ateş, İrfan Başaran, Onur Ramazan Toprak, Enes Soy ve Yasin Abdioğlu onbiri ile çıktı.

Vanspor ise, Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda sahaya; Haydar Yılmaz, Furkan Saki, Miraç Acer, Alihan Kubalas, Ömer Faruk Gümüş, Uğur Can, Yaser Hacımustafaoğlu, Muhammed Ali Doğan, Uğur Adem Gezer, Sabit Hakan Yılmaz ve Barış Sağır onbiri ile çıktı.

31. dakikada İskenderunspor atağında kaleye yönelen topu çıkarmak isteyen Vanspor'lu Uğur Adem Gezer topu kendi ağlarına yolladı. İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda da bol ataklar söz konusuydu. Ancak gol sesi çıkmadı. Vanspor deplasmanda 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Alınan yenilginin ardından kırmızı siyahlı takım 9 puanla onbirinci sıraya gerilerken, İskenderunspor ise 18 puanla liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR…

Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda Kocaelispor evinde Balıkesirspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek, puanını 15'e çıkardı ve +8 averajla ikinci sırada yer aldı.

Sahasında Adıyaman FK'yı 2-1'le geçen Karacabey Belediyespor puanını 15'e yükseltti ve +7 averajla grupta üçüncü sırada bulunuyor.

1928 Bucaspor deplasmanda Serik Belediyespor'u 5-1 yenerek puanını 13'e yükseltti ve +6 averajla dördüncü sırada yer aldı.

Deplasmanda Diyarbekirspor'u tek golle geçen Zonguldak Kömürspor da 13 puan +4 averajla beşinci sırada bulunuyor.

Ankara Demirspor evinde ligin son sırasındaki Pazarspor'u 2-0 ile geçti ve 12 puanla altıncı sırada yer aldı.

1461 Trabzon FK, deplasmanda Etimesgut Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek 12 puan +2 averajla takibini sürdürürken, Kırklarelispor deplasmanda Sarıyer'i 2-1 mağlup ederek, puanını 10'a çıkardı.

Fethiyespor deplasmanda karşılaştığı Kastamonuspor ile 0-0 berabere kalarak, puanını 10'a yükseltirken, Serik Belediyespor ise haftayı mağlubiyetle kapattığı için 10 puanda kaldı.

Haftayı mağlubiyetle kapatan Etimesgut Belediyespor 8 puanda kalırken, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise, evinde Uşakspor'u 3-0 mağlup ederek, puanını 7'ye yükseltti.

Temsilcimiz Vanspor, Çarşamba günü saat 14.30’da Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda Diyarbekirspo’u konuk edecek.

Rakip Diyarbekirspor 4 puanla grupta on yedinci sırada yer alıyor.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER