İş İnsanı Şevgin: Çiftçilerimiz ve eli öpülesi annelerimiz en emektar ve en kıymetli insanlardır

Şevginler Holding Onursal Başkanı İş İnsanı Celal Şevgin, “Çiftçilerimiz ve Eli öpülesi Annelerimiz bu ülkenin en emektar, cefakâr ve kıymetli insanlarıdır. Emekleriyle toprağı yoğuran çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü ve Kalbi güzel tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

İş İnsanı Şevgin: Çiftçilerimiz ve eli öpülesi annelerimiz en emektar ve en kıymetli insanlardır

Şevginler Holding Onursal Başkanı İş İnsanı Celal Şevgin, “14 Mayıs Çiftçiler Günü, Anneler Günü ve Cumhurbaşkanlığı ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine denk geldiği için bereketli ve hayırlı bir gündür. Bu hayırlı günde Kararlılık, İstikrar, Çiftçilerimiz ve Annelerimiz kazansın” diye konuştu.

Şevgin, 14 Dünya Çiftçiler Günü sebebiyle bir açıklama yayınladı.

Şevgin mesajında, “Emekleriyle toprağı yoğuran çiftçilerimiz, tarım eko sistemini ayakta tutmaktadır. Tarladan mutfağa soframıza gelen ürünler her bir çiftçimizin alın teri emekleri ve fedakâr çalışmaları sonucu gelmektedir. Onun için Çiftçilerimiz bu ülkenin en emektar, cefakâr, kıymetli insanlarıdır. 50 Yılı aşkındır ticari hayatında hep üretime önem verdiğini hep çiftçilerle beraber olduğunu ve çiftçilik mesleğinin ata babadan kaldığı için kendisinin de yaptığını dile getiren Şevgin, çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin ve daha birçok ürünün üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden insanlardır. Devletimizin destekleri sayesinde verimli modern uygulamalı tarım ve hayvancılık merkezleri araç ve ekipmanlar ile üretimde büyük yol kat edilmiştir. Üretimin devamlılığı için çiftçilerimize desteklerin sürekliliği önemlidir” dedi.  

“VAN’DA BUĞDAY ARPA MISIR VE TARIM ALETLERİNİN ÜRETİMİNE DAHA ÇOK ÖNEM VERİLMELİDİR”

Şevgin mesajının devamında, “Tüm ülkede olduğu gibi özellikle tarım ve hayvancılığın yapıldığı Van’ımızda bölgemizde; buğday, arpa, mısır ve tarım aletlerinin üretimine daha çok önem verilmelidir. Üretimi göz ardı edemeyiz. İş insanlarımız üretime zirai alet ve ekipmanların üretimine yönelmelidir. Çünkü üretemezsek büyüyemeyiz istihdam sağlayamayız, ancak üretimle kalkınırız. Üretimin her aşamasında emekleri ile toprağı yoğuran ve tarladan mutfağa dokunduğu her şeye değer katan çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Kutlu ve Anneler Günü kutlu olsun. Çiftçilerimizin ürettiği her ürünün bereketli ve bol kazançlı olması diler, aile fertleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler dilerim” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER