İrven: Van'ı bu çıkmazdan kurtaralım

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Van halkına çağrıda bulundu. Yıllardır iki parti arasında sıkışan ve hizmetlerden mahrum bırakılan Van’ın artık yeni yüzlere ihtiyacının olduğunu belirten İrven, DEVA Partisi olarak bu görevi en iyi şekilde yapmaya hazır olduklarını söyledi.

İrven: Van'ı bu çıkmazdan kurtaralım

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Erkan İrven, Pazar günü sandık başına gidecek olan Van halkından destek istedi.

Pazar günü yapılacak olan seçimlerin Van başta olmak üzere Türkiye’nin 81 ili için büyük önem arz ettiğini belirten Başkan Adayı İrven, bu kapsamda her oyun önemli olduğunu vurguladı. 22 yılı aşkındır iktidarda olanların Van’ı her türlü hizmetten mahrum bıraktığını söyleyen İrven, bu kişilerin bundan sonra da Van’a hizmet edemeyeceğini söyledi.

“VAN’IMIZ HER GEÇEN GÜN GERİYE GİDİYOR”

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında açıklamalarda bulunan Başkan Adayı İrven, “Pazar günü yapılacak olan seçimlere sayılı günler kalırken, sahadaki çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Bu süreçte Van halkını ziyaret ederek, destek talebinde bulunduk. Partimize ve genel başkanımıza büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz. İnşallah Van başta olmak üzere ülkemizin 81 ilinde iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Pazar günü sandık başına gidecek olan halkımızın seçimlerini hizmetten yana kullanmasını bekliyoruz. 22 yıldır iktidarda olanlar Van’ımızı her türlü hizmetten mahrum bıraktı. Van’ımız maalesef her geçen gün geriye gidiyor. Kentimizdeki sorunlar saymakla bitmiyor. Ülkemizde işler yolunda gitmiyor. Genel Başkanımız ülkemiz ve Van'ımız için bir değerdir. Ülkemizin ve ilimizin sorunlarını sadece DEVA Partisi çözer. 31 Mart’a Van'ımızı inşallah DEVA belediyeciliği ile buluşturacağız. Van'ımızın sorunlarına baktığımızda belediye hizmetlerine erişemiyor. Trafik sorunu artık içinden çıkılmaz bir hal aldı. İşsizlik sorunu her geçen gün büyüyor. İş bulamayan gençlerimiz batı illerinde hayatlarını kaybediyorlar. Çok güzel bir coğrafyada yaşıyoruz ama istihdam noktasında çok zayıfız. Van'ımız en yoksul iller arasında yer alıyor. İnsanlar su faturalarından dolayı icraya veriliyor. Genel Başkanımızın liderliğinde ülkemizi ve Van'ımızı hak ettiği yere getireceğiz. Bu seçimler ülkemiz ve Van'ımız için çok önemli. Herkesten oy kullanırken ellerini vicdanlarına bırakmalarını istiyoruz. Van'ımız için kim faydalı olacaksa onlardan yana oy kullansın. Vanlı biri olarak halkımızın desteğini istiyorum. Teşkilatımızla bu süreçte kapı kapı dolaşıp kendimizi halkımıza anlattık. İnsanlarımız ülkedeki sorunları göz önünde bulundurarak sandığa gitmeli. Doğru adaylardan yana tercihlerini kullansınlar. İktidara ders verilmezse çok büyük sorunlar bizleri bekliyor. Biz Van'ı temiz anlayışla yönetmeye talibiz. Pazar günü yapılacak olan seçimlerin başta ilimiz olmak üzere, ülkemizin 81 iline hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER