İpekyolu Zabıtası'ndan gıda denetimi...

İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın birlikte yürüttüğü çalışma sonunda son kullanma tarihi geçtiği halde satışa sunulan kuru yemiş gıdaları ele geçirildi.

İpekyolu Zabıtası'ndan gıda denetimi...

     Koordineli bir şekilde şehir merkezinde seyyar satıcıların cadde ve sokaklarda satış yapmasını engellemek amacıyla denetim gerçekleştiren ekipler; toplamda 90 paket incir, 40 kilo kadar açık olarak satışı yapılan kuru yemiş ele geçirdi.

    PANDEMİYİ HİÇE SAYARAK SATIŞ YAPACAKLARDI

     Tüm dünyada ve ülkemizde etkili olan korona virüs pandemisini göz ardı eden seyyar satıcılar son kullanma tarihi geçen, paketli ürünleri paketlerinden çıkararak, açık bir şekilde satışını yapmaya çalışırken; ekipler ortak yürüttüğü çalışma ile hem hijyen açısından koşulsuz olan hem de son kullanma tarihi geçen bu ürünlere, el koyarak imha ettiler.

     İlimizde huzur, güven ve sağlıklı yaşamın korunması kapsamında denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri sağlıksız, son kullanma tarihi geçmiş veya kusurlu ürünlerin vatandaşa satılmasına izin vermemeye kararlı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2021, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER