İpekyolu'ndaki yaşlılar unutulmadı

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçede bulunan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

İpekyolu'ndaki yaşlılar unutulmadı

'Yaşlılar Haftası' nedeniyle yaşlı ve hasta vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan V. Aydın, yaşlıların sorunlarını dinleyerek sağlık durumları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.
   
  Kaymakam ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın çeşitli hediyeler verirken, İpekyolu İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli doktor ve hemşireler de yaşlı vatandaşlarımızın rutin sağlık kontrollerini gerçekleştirdi.
   Yaşlılar Haftası ile ilgili bir açıklama yapan Başkan V. Aydın; "Yaşlılarımız bizim için çok kıymetlidir. Onlar toplumumuzun gözbebeğidir. Yaşlılarına sahip çıkan bir toplum, kültürel değerlerine ve tarihine de sahip çıkar. Yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, kişi, kurum ve devlet olarak öncelikli görevimizdir. 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yaşlılarımızı yalnız bırakmayarak, her zaman ve her koşulda yanların olduğumuzu belirtmek istedim. Bu vesile ile gölgesinde yetiştiğimiz, sevgi ve saygıyı en çok hak eden çınarlarımızın, emektarlarımızın, büyüklerimizin yaşlılar haftasını kutluyor, saygıdeğer büyüklerimize sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömürler diliyorum.” diye belirtti.
Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2022, 19:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29