İpekyolu'ndaki okullara şişme oyun park parkları…

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, okullardaki çocuklara yönelik sosyal faaliyetlerini sürdürüyor.

İpekyolu'ndaki okullara şişme oyun park parkları…

    İpekyolu genelinde eğitim gören yaklaşık 55 bin ilk ve ortaokul öğrencisinin faydalanmasının hedeflendiği proje kapsamında, şişme oyun parkı ilçedeki okulların bahçelerine kurulacak.

   Bu kapsamda hava ve iklim şartları göz önünde bulundurularak şişme oyun parkının öncelikli olarak kırsal mahallelerdeki okullarda çocukların hizmetinde olması planlandı.

  İlk kurulumlar, Ilıkaynak ve Ağzıkara Mahallelerinde gerçekleştirilirken, Yukarı ve Aşağı Gölalan ile Yatıksırt mahallelerindeki öğrenciler de belediyemizin sağladığı servislerle şişme oyun parkından faydalandılar.

  Kış aylarında ise ilçe merkezindeki okullara hizmet verecek projede, şişme oyun parkımız okullarımızın spor salonlarında hizmet vermeye devam edecek.

  İklim koşulları ya da uzaklık nedeniyle kurulumun yapılamadığı okullardaki öğrenciler de yine belediyenin sağladığı ücretsiz servislerle bu hizmetten faydalanabilecek.

    Belediyenin, ilçedeki çocukların beden ve ruh gelişimine katkıda bulunmak ve onların kültürel-sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilmek amaçlı projelerinin aralıksız süreceği açıklandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER