İpekyolu'nda kırsal ve merkez mahallelerde temizlik çalışması...

İpekyolu Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin geçtiğimiz hafta başlatmış oldukları “Tertemiz Köyler Projesi” kapsamındaki temizlik seferberliği devam ediyor.

İpekyolu'nda kırsal ve merkez mahallelerde temizlik çalışması...

Proje ile İpekyolu ilçesinde yer alan kırsal ve merkez mahallelerin tamamında, kapsamlı temizlik çalışmaları yapılıyor.

   

    İpekyoluna Yakışır “Tertemiz Köyler” Hedefleniyor.

    İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan’ın talimatları ve Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Nurses’in koordinasyonunda devam eden temizlik çalışması, kırsal mahallelerin tamamında yapılıyor. Yaz mevsimine yaklaşılan şu günlerde başlatılan çalışma ile yollar ve kaldırımlar tazyikli suyla yıkanıyor, çöp konteynerleri boşaltılarak yıkandıktan sonra dezenfekte ediliyor, hamaratlı süpürge araçları ise detaylı temizliği gerçekleştiriyor.

   

    Projede Kapsamında Okul ve Camiler de unutulmuyor

    Tertemiz Köyler Projesi kapsamında; Akköprü deresi, Van Gölü İskele sahili, kamu Okul bahçeleri ile Camilerde detaylı iç ve dış temizlik gerçekleştiriliyor.

    Mahalle muhtarları başta olmak üzere mahalle sakinlerinin de desteğini alan İpekyolu Belediyesi ekipleri, temizlik çalışmalarında mahalle sakinlerinden büyük destek gördüklerini belirttiler.

    Onlarca İş makinesi ve 100’ü aşkın personelle devam eden, kapsamlı temizlik çalışmalarının önümüzdeki günlerde de süreceği öğrenildi.

    Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29