İpekyolu'nda, Gençlerle Kariyer Günleri etkinliği...

İpekyolu Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında alanında tanınmış ve başarılı kişileri 'Gençlerle Kariyer Günleri' adlı söyleşi programı ile İpekyolu’ndaki gençlerle buluşturmaya devam ediyor.

İpekyolu'nda, Gençlerle Kariyer Günleri etkinliği...

   Her ay İpekyolu Belediyesi Atatürk Sanat Galerisi’nde geçekleşen “Gençlerle Kariyer Günleri” buluşmasının bu ayki konuğu İçişleri Bakan Danışmanı Fevzi Sevgili oldu.
    “Gençlerle Kariyer Günleri” programında öğrencilere hitap eden İçişleri Bakan Danışmanı Sevgili, bir eğitimci olarak her zaman öğrencilerden gelen önerileri olumlu karşıladığını ve gençlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk yaşadığını ifade etti.
   Sevgili konuşmasında; “Donanımlı milli ve manevi değerlerine bağlı yetişen bir gençlik ülkemizin geleceği olacaktır. Belirlediğiniz hedef doğrultusunda eğitiminize yön vermeniz gerekiyor. Hedeflerinizin hakkını vermelisiniz. Bu gün eğitim alanında geçmişe nazaran çok daha geniş imkanlar söz konusu. Bilim ve teknoloji çağında ihtiyaç duyulan bilgiye ulaşmada bir çok alternatifimiz mevcut. Her zaman moral ve motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız. Türkiye gibi güçlü bir ülkede yaşadığımızı unutmayalım. Ülkemiz, doğusuyla batısıyla birlik ve beraberlik içinde geleceğe güvenle ilerliyor. Yarınlarımızın büyükleri sizler olacaksınız. Geleceğimizin mimarları gençlerimizin bu uzun soluklu yolda azim ve gayretle hedeflerinize ulaşacağınızdan hiç şüphem yok.” dedi.

   Soru cevap şeklinde devam eden söyleşi sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Fevzi Sevgili, gençlerle toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra alandan ayrıldı.
Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2022, 19:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER