İpekyolu Belediyesi’nin kitap çekilişleri devam ediyor

İpekyolu Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdiği kitap çekilişlerine devam ediyor.

İpekyolu Belediyesi’nin kitap çekilişleri devam ediyor

Belediyenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen kitap çekilişlerinde her hafta 5 takipçiye Türk ve Dünya klasiklerinden oluşan 3’er adet kitap hediye ediliyor.

"Okuyan İnsan En Güçlü İnsandır" sloganıyla sürdürülen kitap çekilişlerinde her hafta Van ilinin kültürel ve tarihi yerlerinden oluşan görseller hazırlanarak bu yerin isminin ne olduğu takipçilere soruluyor.  Bu doğrultuda takipçilerin Van ili ile ilgili genel kültürlerinin gelişimine ve o yerlerin tanıtımlarına da katkı sağlanmış oluyor.

Çekilişe katılma şartları olarak katılımcıların İpekyolu Belediyesi twitter hesabını takibe almaları, yayımlanan görseldeki yerin ismini bir arkadaşını etiketleyerek, gönderiyi beğenmeleri ve kendi sayfalarında retweet yapmaları gerekiyor. Talihliler ise Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri tarafından online olarak belirleniyor.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “İlçemizde okuyan ve okumayı seven hemşehrilerimiz için böyle bir çekiliş düzenledik. Hızla gelişen ve değişen teknoloji karşısında sosyal medya platformları oldukça rağbet görüyor. Bu çekilişler ile sosyal medyanın bilinçli kullanılması ve kitap okuma alışkanlığının devam etmesini  hedefliyoruz. Bu bağlamda Türk ve Dünya Klasiklerimizden oluşan kitaplarımızı takipçilerimizin adreslerine kadar ulaştırıyoruz. Çekilişlerimize ilimizden ve il dışından çok yoğun bir katılımın olduğunu görüyoruz. Okuma alışkanlığının devam etmesine İlgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

İpekyolu Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu çekilişlerin her hafta güncellenerek @ipekyolubeltr twitter hesabında yayınlanmaya devam edeceği belirtildi. 

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2022, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER