İpekyolu Belediyesi’nden aşure ikramı

İpekyolu ilçesinde İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen “Aşure Günü” kapsamında vatandaşlara ve esnaflara aşure dağıtıldı.

İpekyolu Belediyesi’nden aşure ikramı

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın; paylaşmanın, bereketin ve kardeşliğin simgesi olan aşurenin birlik ve beraberliği daha da pekiştirmesi temennilerinde bulunarak, vatandaşlara ve esnaflara aşure ikramda bulundu. Bu vesile ile esnaf ve vatandaşların talep, öneri, istek ve şikayetlerini dinledi.

Vatandaş ve esnaflar ise bizzat Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilinin böylesine güzel bir günde aşure ikramı yaptıkları için memnuniyet duyduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Aşure Günü ve Muharrem Günü dolayısıyla bir açıklamada bulunan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın,  “Şifa deposu olan aşure aşının şifa olmasını, birlik ve beraberliğimizin paylaştıkça artan bolluk ve bereketiyle gönüllere dokunduğu Muharrem ayının ise tüm hemşehrilerimize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2022, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29