İpekyolu Belediyesi, park mobilyaları satın alacak

İpekyolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, park mobilyaları satın alımı için ihaleye çıktı.

İpekyolu Belediyesi, park mobilyaları satın alacak

Basın İlan Kurumu İlan Portali ilan.gov.tr’de yer alan ilanda parklarda kullanılmak üzere oturma bankı, altıgen kamelya, piknik masası ve çöp kovası alımı yapılacağı duyuruldu. İhalenin 19.07.2022 tarihinde saat 14.00’da İpekyolu Belediye Hizmet Binası 7. Kat Toplantı Salonu’nda yapılacağı belirtildi.Van Bölge Gazetesi

Detaylı bilgi için tıklayınız

YORUM EKLE
YORUMLAR
Park ve Bahçe Müdürlükleri ( Bütün belediyeler)
Park ve Bahçe Müdürlükleri ( Bütün belediyeler) - 2 yıl Önce

Belediyelerin park ve bahçeler müdürlükleri, yöneticileri, saha amirleri yanlarına sorumlu personelleri de alıp bütün parklara tek tek bakın. Sulama yapılmayanlar var, temizlik yapılmayanlar var, sulama sistemleri ve lavaboları arızalı olanlar var, ağaçlarından bazısı kuruyanlar var, çiçekleri bakımsız kalanlar var, bank ve kamelyaları bakıma alınması gerekenler var, mescitleri temizlenmeyenler var, çimleri sarararnlar var. Her parkta mutlaka eksikler var. Kimisinde ciddi, kimisinde orta, kimisinde hafif düzeyde ama her parkta eksikler ve sorunlar var. Yazıktır, günahtır. Şu parklara, şu ağaçlara, şu çimlere, şu havuzlara, şu bank ve kamelyalara, şu temizliklere, şu sulamalara tek tek bir bakın.

Başarılar
Başarılar - 2 yıl Önce

VANDA KAÇ PARK VAR? BÜTÜN PARKLAR DENETLENECEK Mİ? YENİ PARK VE YEŞİL ALANLAR YAPILACAK MI? KİŞİ BAŞI YEŞİL MİKTARI OLMASI GEREKEN YÜZDEYE ULAŞACAK MI? KIYMETLİ YÖNETİCİLERİMİZİN VAN ÇALIŞTAYI'NDA DA GÜNDEM OLAN BU PROBLEMLERİ GİDERECEKLERİNİ ÜMİT EDİYORUZ.

SIRADAKİ HABER