İpekyolu Belediyesi çözüm odaklı hizmete devam ediyor

Van’ın İpekyolu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 2023 yılında belediye hizmetlerinden yararlanan kişi ve kuruluşların dilek ve şikayetlerini etkin bir şekilde yönetmeye devam etti.

İpekyolu Belediyesi çözüm odaklı hizmete devam ediyor

İpekyolu Belediyesinden yapılan açıklamada, Beyaz Masa, Çağrı Merkezi, Açık Kapı ve CİMER modülleri üzerinden toplamda 8 bin 425 başvuru alındığı belirtildi.

Açıklamada, “Bu başvuruların 5 bin 143'ü Çağrı Merkezi ve e-mail, 2 bin 220'si Beyaz Masa ve WhatsApp iletişim hattına, bin 43'ü CİMER, 19'u Açık Kapı modülü üzerinden birimlere iletilerek çözüme kavuşturuldu. Başvuruların tamamı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ilgili birimlere sevk edilerek kontrolleri sağlandı. Toplam 8 bin 425 başvurunun sevki gerçekleşti. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü; kaliteli hizmet, hızlı iletişim, çözüm odaklı ve olumlu geri dönüş anlayışıyla görevli personeller aracılığıyla alınan talepleri kayıt altına alarak ilgili müdürlüklere iletti. Takip edilen ve çözüme ulaştırılan talepler hakkında vatandaşlara bilgilendirme yapılarak geri dönüş sağlandı. Ayrıca X, Instagram ve Facebook sosyal medya hesapları üzerinden gelen talep, istek ve öneriler de kayıt altına alınarak ilgili müdürlüklere hızla iletiliyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 2024 yılında da aynı performansla çalışarak belediyenin haberleri ve duyurularını halka ve kamuoyuna duyurmanın yanı sıra, vatandaşların sorunlarını tespit edip en kısa sürede çözüme kavuşturma amacıyla çalışmalarına devam edecek” denildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER