İmzalar atıldı, Karatekin göreve başladı

Vanspor’da Saffet İşler’le yollar ayrıldıktan sonra, eski Vanspor’lu futbolcu ve teknik direktör Turgay Karatekin ile anlaşıldı. Atılan imzalarından arıdan Karatekin, görevi devraldı.

İmzalar atıldı, Karatekin göreve başladı

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve son haftalarda istenilen futbolu sahaya yansıtamayan Vanspor’da Saffet İşler ile yollar ayrıldı. Vanspor'un yeni Teknik Direktörü ise Turgay Karatekin oldu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’da Teknik Direktör Saffet İşler ile dün yollar ayrıldı. Saffet İşler’den boşalan Teknik Direktörlük görevine, Vanspor’da ve farklı takımlarda uzun yıllar top oynayan, sonraki süreçte ise teknik direktörlük yapan Vanlı hoca Turgay Karatekin getirildi.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, yeni hoca Karatekin’in yanı sıra Vanspor Yönetim Kurulu Üyesi Türkmen Kaya ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Avseren katıldı.

Karatekin'in, Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Somaspor maçıyla takımın başında ilk maçına çıkacak.

Vanspor Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Kulübümüzün Teknik Direktörlük görevine Turgay Karatekin getirilmiştir. İmza töreni Yönetim Kurulu Üyemiz Türkmen Kaya ve Futbol Şube Sorumlumuz Erkan Avseren’in katılımıyla gerçekleşmiştir. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

KARATEKİN KİMDİR?

Turgay Karatekin, 1 Aralık 1965 tarihinde Van’da dünyaya geldi. İlk okula İki Nisan İlk Okulunda başlamış, 5. sınıfı Mollakasım Köyü İlk Okulu'nda bitirmiş, orta ve lise öğrenimi Van Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. Uzun yıllar Vanspor formasını terleten Karatekin, birçok profesyonel takımda da forma giydi. Karatekin, farklı zaman dilimlerinde Vanspor'da Teknik Direktörlük de yaptı.

KARATEKİN'İN EKİBİ BELLİ OLDU

Teknik Direktör Turgay Karatekin'in yardımcıları Zeki yılmaz, Bengin Çakay, Can Polat olurken, kaleci antrenörü ise Burhan Kadem oldu.
Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz- Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2021, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29