Haklı galibiyet

Hırs azim inanç ve içindeki kazanma arzusuyla çetin bir mücadele veren Vanspor, Pazar günü evinde Diyarbekirspor'u 3-1 mağlup ederek, puanını 7'ye yükseltti ve grupta beşinci sırada yer almayı başardı.

Haklı galibiyet

Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadı'nda muhteşem bir atmosfer oluşmuştu.

Futbola elverişli bir zemin, güzel havada taraftarlar stadı inletirken, takım da yeşil zeminde son hazırlıkları yapıyordu.

Kritik bir maç olduğu için herkeste ister istemez bir heyecan, ama biraz da karamsarlık vardı.  Çünkü rakip güçlü ve ilk 2 haftayı zararla kapatmış, o yüzden bu maç için kesinlikle galibiyete kilitlenmişti.

İlk 2 haftada 5 puanı hanesine yazdıran ekibimizin rahatlığı, rakibin ise tedirginliği gözlerden kaçmıyordu.

Hakemin ilk düdüğüyle karşılaşmaya hırslı, istekli ve kazanma arzusuyla başlayan ekibimiz, gerçekten de rakibini şaşkına çevirdi.

Daha çok koşan, mücadele eden, baskı üstüne baskı kuran ve gol pozisyonlarına giren ekibimiz, bu kritik maçı kazanacağının sinyallerini verince, taraftarlar stadı inletmeye başladı.

Berat'ın penaltıdan attığı golle skor üstünlüğünü eline geçiren ekibimiz, bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyince kalesinde bir gol gördü ve skor eşitlendi.

Golden sonra Vanspor bir anda coşmaya ve rakibi sahasında abluka altına almaya başladı.

Sağdan soldan baskı üstüne baskı kuran ekibimiz, azim hırs ve inanarak güçlü rakibine karşı verdiği mücadele sonrası iki gol daha bularak, rakibini 3-1 mağlup etti.

Bu galibiyetle ekibimiz hem mücadelesiyle gönülleri fethetti, hem de grupta adeta 'bu iş bensiz olmaz' mesajı verdi.

Böylesi önemli kritik bir maçta verilen mücadeleden dolayı teknik kadromuzu ve tüm futbolcu kardeşlerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29