Hakem camiası yemekte buluştu

Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği'ne bağlı olan Van Hakem ve Gözlemciler Derneği, Van'daki hakem ve gözlemcileri yemekte buluşturdu.

Hakem camiası yemekte buluştu

ve yönetim kurulu tarafından gerçekleştirilen organizasyona hakem camiasının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Davetliler arasında İl Hakem Kurulu Başkanı Erol Akyürek ve kurul üyeleri, MHK Bölgesel Kurul Üyesi Zafer Korkmaz, İl Eğitim Sorumlusu Koray Tan, TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater, ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, Van Futbol İl Temsilcisi Taner Coşkun, İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman, İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve Spor Şube Müdürü Coşar Ağır ve spor şube personelleri, hakem ve gözlemciler de yer aldı.

"İNŞALLAH HEP BİRLİKTE KAZASIZ BELASIZ BİR FUTBOL SEZONU YAŞARIZ"

Yemekte bir konuşma yapan Dernek Başkanı Halil Kurt, "Bizim açımızdan çeşitli nedenlerden dolayı en önemlisi de Zafer Korkmaz hocamızın rahatsızlığı sebebiyle sezon açılışı yemeğini biraz geciktirdiğimiz için biraz üzgünüz. Çünkü bir kaç hafta oldu hem profesyonel hem de amatör liglerin başlaması. Ancak yine geç olsun güç olmasın diyerek sizlerle bu programda buluşuyoruz. Bu programı düzenleme amacımız hakem camiamızın hem kaynaşması hem de biraz sohbet, biraz dinlenme ve muhabbet ederek güzel bir vakit geçirmesidir. Bu vesileyle ileride futbol sahasında da yapacağımız etkinlikle siz değerli ve fedakâr hakemlerimizle zaman zaman böyle toplu organizasyonlarla bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Bu akşamki yemekte davetimizi kırmayıp gelen başta hakem ve gözlemci hocalarımız olmak üzere tüm misafirlerimize yönetim kurulu üyelerim adına şükranlarımızı sunuyorum. İnşallah hep birlikte kazasız belasız bir futbol sezonu yaşarız. Yine başta hakem ve gözlemcilerimiz olmak üzere tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Yemekte birer konuşma yapan İl Hakem Kurulu Başkanı Erol Akyürek, Bölgesel Kurul Üyesi Zafer Korkmaz, önceki dönem İl Hakem Kurulu Başkanı Sacit Solmaz, Van İl Spor Tertip Komitesi Başkanı Taner Coşkun, İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman ise, futbolun birer unsurları ve bir birini tamamlayan öğeleri olarak birlik, beraberlik mesajları vererek, genel anlamda hakemlere başarılar dileyerek, güzel ve başarılı bir futbol sezonu temennilerinde bulundu.

Program çay eşliğinde yapılan sohbetler ve gecenin hatırası olarak çekilen toplu fotoğraflarla sona erdi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER