Gürpınar’da stabilize yol çalışması…

Van’ın Gürpınar Belediyesi sezonun başlamasıyla birlikte stabilize yol yapım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Gürpınar’da stabilize yol çalışması…

Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın talimatıyla araç filosunu güçlendiren Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla kırsal mahallelere yönelik planladığı çalışmalarına başladı.

Belediye ekipleri, vatandaşın ulaşım sıkıntısı yaşadığı caddelerde, sokaklarda ve ara yollarda genişletme çalışması yaptıktan sonra stabilize malzemesi dökerek yolları toz ve çamurdan arındırıyor.
Yol yapım çalışmaları ile ilgili bilgi veren Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, kırsal mahalle ve mezralarda ihtiyaç duyulan bölgelerde stabilize yol yapım ve onarım çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

Belediye imkanlarının her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu söyleyen Tanış, “Kar yağışının yoğun bir şekilde yaşandığı ilçemizde titizlikle çalışmasını yürüten ekiplerimiz şimdi havaların ısınmasıyla birlikte yol onarım ve bakım çalışmalarına başladı. Stabilize çalışmalarımızla yolları toz ve çamurdan arındırıyoruz. Hedefimiz yol sıkıntısı sorununu ortadan kaldırmaktır. Daha güzel ve yaşanabilir bir Gürpınar hedefiyle canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz etmeye de devam edeceğiz” dedi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Rıdvan Demiroğlu
Rıdvan Demiroğlu - 2 yıl Önce

hayırlı olsun inşAllah

SIRADAKİ HABER

banner29