Gürpınar’da karla mücadele çalışması

Van’ın Gürpınar Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan kar yağışının ardından kar küreme ve temizleme çalışmalarına başladı.

Gürpınar’da karla mücadele çalışması

İlçede yayaların ve sürücülerin yollarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması ve günlük yaşamın aksamaması adına çalışma yürüten belediye ekipleri, iş makinaları yardımıyla ulaşımın açık kalması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Hava şartlarına bağlı olarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önceki gün duyuru yapan Gürpınar Belediyesi, gece boyunca etkili olan kar yağışının ardından meydanlarda ve kaldırımlarda biriken karları temizledi.

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçede etkili olan kar yağışının ardından ekiplerin başta ana arterler olmak üzere ulaşımı açık tutmak için çalışma yürüttüğünü belirtti.

Başkan Tanış, “Dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı ile birlikte ekiplerimiz, mahalle ve mezralarımızda biriken kar yığınlarını temizliyor. Gelen ihbarlar doğrultusunda hasta ve acil olaylara karşı diğer kurumlarımızla koordinasyon içerisindeyiz. Zorlu coğrafyada vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması için ekiplerimiz 7/24 hazır. Bu gece ve sonraki günler için özellikle don olayına karşı vatandaşlarımızın tedbirli olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2023, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER