Gürpınar’da caddeler ‘prestij’ kazanıyor

Gürpınar Belediyesince ‘Prestij Cadde’ projeleri kapsamında baştan aşağı yenilenen Hastane Yolu Caddesi ve Okullar bölgesi yepyeni bir görünüme kavuştu.

Gürpınar’da caddeler ‘prestij’ kazanıyor

   İlçe için önemli bir cadde olan Hastane Yolu Caddesi, Belediye Başkanı Hayrullah Tanış öncülüğünde Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışma ile birlikte marka değeri yüksek bir cadde haline geldi.

  Yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte modern bir görüntüye kavuşan cadde vatandaşlar ve muhtarlardan tam not aldı.

  Çalışma kapsamında estetik bir görüntüye kavuşan caddeye yaya kaldırım yolu, dekoratif aydınlatma, kaldırım altında fiber optik hattı, otomatik sulama sistemi ve peyzaj çalışmaları yapıldı.

  Caddede incelemelerde bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçeye yeni bir soluk getirecek olan prestij caddeyi ilçeye kazandırmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

   TANIŞ: ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

    Gürpınar’ın her köşesini ihya ve inşa etmek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Tanış, “Gürpınar’ın hak ettiği hizmeti alması için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Bugünde çalışmalarına yaklaşık olarak 1 yıl önce başladığımız hastane caddesi ve okullar bölgesinin bulunduğu alanda yürüttüğümüz ‘Prestij Cadde’ projemizin ışıklandırma, ağaçlandırma, kaldırım ve yürüyüş yolu çalışmalarımızı tamamladık. Mini parklar için çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize değer katan yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz ve geçirmeye devam edeceğiz. Bu gece 7 merkez mahalle muhtarımızla birlikte bu sevincimizi Gürpınarlı ve Vanlı kardeşlerimizle paylaşmak istedik. Güzel bir proje ortaya koyduk. İnşallah buna benzer çalışmalarımızı diğer mahallelerimizde de sürdüreceğiz.” dedi.

   Koyunyatağı Mahalle Muhtarı Aziz Aslan ise yapılan çalışmanın ilçeye ve mahallesine çok önemli bir estetik değer kattığını kaydetti.

   Mahallesi sakinleri tarafından prestij cadde projesinin memnuniyetle karşılandığını belirten Aslan, Başkan Tanış’a mahallesi adına teşekkür etti.

   Değirmendüzü Mahalle Muhtarı Garbi Tanış da ilçeye çok önemli bir eserin kazandırıldığını kaydetti.

   Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Vedat Abukan da okula ve hastaneye giden vatandaşlar için çok önemli bir ihtiyacın ortadan kaldırıldığını söyledi.

   Başkan Tanış’a eşlik eden Aşağıkaymaz Mahalle Muhtarı Ahmet Kanber, Otbiçer Mahalle Muhtarı Nevzat Ortakçı, Parmakkapı Mahalle Muhtarı Rıza Aydın ve Akpınar Mahalle Muhtarı Yusuf Atan da caddenin ilçeye çok güzel bir estetik değer ve görünüm kattığını, çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Tanış’a teşekkür etti.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29